Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 20 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς λέει η παροιμία, αλλά θέλει και υπομονή για να έρθει η τύχη η καλή. Βασικά τελευταία ένοιωθα σαν αυτά τα λιοντάρια στο National Geographic, που περιφέρονται ξελιγωμένα στην σαβάνα έχοντας βδομάδες να φάνε τρυφερό παϊδάκι αντιλόπης. Έτσι λοιπόν μετά από μήνες μέτριων και επαναλαμβανόμενων συνευρέσεων ρουτίνας (μέχρι και milfs δοκίμασα), η τύχη με βοήθησε φέρνοντας στον δρόμο μου την γλυκιά Simona.
Τι εστί Simona; Βασικά από πριν δεν ήξερα τίποτα. Πέραν της καταγραφής της στο ΕΝ δεν υπάρχει αναφορά για αυτήν ούτε στο πρακτορείο της (!). Πήγα από ένστικτο που λένε. Οι φωτό της πάντως δείχνουν ένα γλυκό λεπτό μελαχρινό πιπίνι γάλακτος, δηλαδή το αγαπημένο μου φαγητό…
Συνεννόηση με πρακτορείο πανεύκολη με μηνύματα. Συνάντηση στο χώρο της (που ω λα λα είναι πολύ γνωστό ημιπαραμονής, incall πάντως μέτρησε). Είναι Ουγγαρέζα, δήλωσε 20 αλλά την κάνεις και μικρότερη, με κορμί μοντέλου. Είναι ψηλή και αρκετά λεπτή, το 1.75 το έχει καθαρό, έχει μαύρα ίσια μαλλιά, γκριζογάλανα μάτια, γλυκό πρόσωπο, μακρύ λαιμό, στήθος 2.5άρι στητό λάστιχο ΑΨΟΓΟ, κανονικές μεγάλες θηλές, ίσια κοιλιά, μικρό ποπάκι, νινάκι γουλί νεανικότατο και ευωδιαστό, και κάτι ατέλειωτα πόδια. Έχει αξιοσημείωτα καθαρή επιδερμίδα, χωρίς σπίλους tattoo και άλλες ατέλειες. Δηλαδή τι άλλο να ζητήσει κανείς από την τύχη του; Θα το πω: αν είχε και 3-4 κιλά παραπάνω για μένα θα ήταν τέλεια. Οι φωτό είναι 100% πραγματικές. Μου ήρθε με τα εσώρουχα των φωτό, από πάνω φόραγε ένα τιγρέ μπλουζάκι, μαύρο κολλάν, και ψηλές μαύρες γόβες. Γενικά είναι ένα μελανούρι να το πιεις στο ποτήρι, ή σε όρους ζούγκλας μια υπέροχη αντιλοπίτσα για να γεμίζει το άδειο στομάχι ενός γέρικου λιονταριού. Δεν βγάζει κάβλα ή πουτανιά γιατί είναι κάπως άπειρη και χαμηλών τόνων. Είναι όμως από αυτά τα πιπίνια που τα βλέπεις και τα λιμπίζεσαι και θες απλά ...να τα δαγκώσεις. Και που δυστυχώς για εμάς που είμαστε στα πάνω «-άντα» μόνον μέσω ct/cg γίνεται παιχνίδι, αν θέλουμε να μην μας πάνε στο Δαφνί με ζουρλομανδύα.
Μοναδικό μείον ότι δεν μιλά καθόλου αγγλικά ή ελληνικά, άρα η φάση είναι παιχνίδι στα μουγκά. Πέραν του ότι είναι 20 χρονών και Ουγγαρέζα δεν νομίζω να κατάφερα να επικοινωνήσω για κάτι άλλο μαζί της. Ευτυχώς είναι καλότροπη και απλά χαμογελά αμήχανα όταν δεν καταλαβαίνει. Μάλιστα με το που ήρθε από το μπάνιο της μετά το 1-0 με άρχισε στην πίπα με το που ξάπλωσε στο κρεβάτι! Στον αγώνα τα αναμενόμενα. Τα άπειρα πιπίνια θέλουν ειδικό χειρισμό, δεν αποδίδουν με την πρώτη, θέλουν προσοχή, μαλακές κινήσεις και υπομονή. Η Simona είναι αποκλειστικά GFE, φιλάει αλλά μέτρια, ανάλογα την κάβλα της φάσης. Πίπα τώρα μαθαίνει, γλύφει παντού αλλά θέλει ακόμα προπόνηση. Από φάσεις απόλα, αν και απλά σε ακολουθεί όπως την στήσεις. Δεν κάνει CIM/CIF (αυτό μάλλον κατάλαβα). Εννοείται ότι τέτοια κορμιά τα γλύφεις παντού, και το δέχτηκε με μεγάλη χαρά.
Συστήνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των teeny καταστάσεων και των εξασκημένων ή υπομονετικών στην νοηματική.
Το τρυφερό ποντικάκι γέμισε την άδεια κοιλίτσα του γερόγατου. Άντε και στα επόμενα.

«Όλα φτάνουν στην ώρα τους για εκείνους που ξέρουν να περιμένουν» Balzac

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 04, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
211
Likes:
4.774
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2013
Απ: City Tours in Greece (reviews και νέες αφίξεις ΜΟΝΟ)
« Απάντηση #72095 στις: 02/10/13, 17:05 »
Παράθεση

Απόλυτα συμφωνώ.... και εγώ ήπια δροσερουλίνι
Με μέλλον ... μετά εκπαίδευση
06 Οκτωβρίου, 2013
Ωραιο γραψιμο!!!!
Αν και η συνεννοηση στη νοηματικη δεν δουλευει για μενα, με ψιλοεψησες(επισης γερογατος..χαχαχα)
+1 απο μενα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2