Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.7 8 10
Γενική βαθμολογία

2.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

1.0
Εμφάνιση (σώμα)

1.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Λοιπόν, πάμε ένα κράξιμο και ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ, αλλά έχει ενδιαφέρον η ιστορία, προτείνω να σπαταλήσετε 5 λεπτά και να την διαβάσετε.

Αφορά στην Grace, που ήρθε (αυτή τη φορά) ως ανεξάρτητη.

Λοιπόν, από την ημέρα που ανακοίνωσε το τουρ της, με την μία της έστειλα request για 9ωρο date. Με είχε στείλει αδιάβαστο η φωτό της στημένη στον τοίχο, και της το έγραψα κιόλας στα email που ανταλλάξαμε, ότι θέλω μία ακριβώς από αυτό. Ντύσιμο και "συμπεριφορά" όπως στη συγκεκριμένη φωτό.

Πέρασαν αρκετές μέρες και στην πορεία άρχισα να διαβάζω σχόλια για την κυρία, ότι κατ'αρχήν είναι κάποια που έχει έρθει και με άλλο όνομα (στα παπάρια μου βασικά), αλλά ότι έχει βάλει και κάποια κιλάκια κλπ κλπ κλπ.

Επειδή είμαι ντόμπρο παιδί και δεν μασάω, της το έγραψα, ότι δλδ ακούγεται πως δεν είναι ακριβώς όπως στις φωτό της, λιγάκι φουσκωμένη μάλλον και με δεδομένο ότι πάμε για 9ωρο, αυτό με βάζει σε σκέψεις.

Της ζήτησα να μου στείλει πιο πρόσφατες φωτογραφίες, πράγμα που αρνήθηκε και υποστήριξε ότι όλοι της λένε πως είναι πιο όμορφη από τις φωτό. Η γνωστή παραμύθα δλδ.

Συνεχίζοντας να είμαι ΟΚ παιδί και όχι τσογλάνι, της απάντησα, ότι να μην εκπλαγεί τότε, εάν με την άφιξή μου, σε περίπτωση που δεν είναι όπως στις φωτό, απλά ακυρώσω το date και την κάνω με ελαφριά.

Απάντησε ότι δεν παίζει αυτό, λες και θα μπορούσε να με κάνει να κάτσω με το ζόρι δλδ, έτσι και δεν την είχα προειδοποιήσει για τις προθέσεις μου.

Επέμεινα λοιπόν, πάλι σαν καλό και ευγενικό παιδί που σέβεται τον χρόνο μίας πουτάνας (πόσο μαλάκας είμαι ώρες ώρες τελικά), και της είπα, ότι δεν ρισκάρω 9ωρο μετά από όλα αυτά, και ότι θέλω να την κλείσω για 2 ώρες μόνο.

Απάντησε, ότι δεν έχει καθόλου ελέυθερο χρόνο!!!!!!!

Έστειλα ένα τελευταίο email, λέγοντας ότι τελικά δεν τους αξίζει να τους συμπεριφέρονται σαν κύριοι, και ότι μάλλον θα ήταν καλύτερα να είχα κάνει τουμπεκί να πήγαινα εκεί και όταν θα έβλεπα ότι δεν είναι όπως στις φωτό, απλά να την έκανα.

Συμπέρασμα: Η γκόμενα δεν έχει καμία σχέση λοιπόν με τις φωτό, οι οποίες πρέπει να είναι παλιές, καλύτερη απόδειξη από ότι έγινε σήμερα δεν νομίζω να υπάρχει. Άλλη μία που μπαίνει στην black list μου.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2008
Διάρκεια συνάντησης
8 ώρες
Κόστος συνάντησης
1000
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών