Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.5 1 10
Citytours
1850
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη,πολύ σέξυ με υπέροχα γαλανά μάτια και ίσως και πιο ωραία απ τις φωτό.
Ισως είναι 2-3 χρονάκια μεγαλύτερη απ ότι λέει..αλλά δεν πειράζει.
Σώμα ωραίο,κώλο σφιχτό και κατάλληλο για σφυροκόπημα.
Το στήθος της δεν λέει και πολλά.
Μουνάκι όμορφο και ξυρισμένο,αλλά λίγο..ανοιχτό μου φάνηκε.
Στα του αγώνα...πίπα αρκετά καλή...αλλά δεν πολυκοιτάει στα μάτια του άντρα(κακώς),γλωσόφυλλο έντονο και με πάθος.
Προσφέρεται για πισοκωλλητά...είναι έμπειρη,παίρνει πρωτοβουλίες στο σέξ...αλλά δεν παθιάζεται και τόσο.
Στο επικοινωνιακό κομμάτι αρκετά καλή θα έλεγα...αλλά κάπου ξεφεύγει η συζήτηση και χάνεις χρόνο
Εν κατακλείδι η κοπέλα βγάζει μόνο GFE στοιχείο και καθόλου PSE(που προσωπικά προτιμώ πιο πολύ).
Είναι πραγματικά πολύ όμορφη και σέξυ αλλά δεν σου βγάζει και την τρελή όρεξη πάνω στο σεξ.
Τώρα αν θα την ξαναέπαιρνα...μάλλον όχι για λόγους ποικιλότητας,και γιατί πάντα θέλω να εξερευνώ και να ψάχνω για το τέλειο.
Ισως είναι 2-3 χρονάκια μεγαλύτερη απ ότι λέει..αλλά δεν πειράζει.
Σώμα ωραίο,κώλο σφιχτό και κατάλληλο για σφυροκόπημα.
Το στήθος της δεν λέει και πολλά.
Μουνάκι όμορφο και ξυρισμένο,αλλά λίγο..ανοιχτό μου φάνηκε.
Στα του αγώνα...πίπα αρκετά καλή...αλλά δεν πολυκοιτάει στα μάτια του άντρα(κακώς),γλωσόφυλλο έντονο και με πάθος.
Προσφέρεται για πισοκωλλητά...είναι έμπειρη,παίρνει πρωτοβουλίες στο σέξ...αλλά δεν παθιάζεται και τόσο.
Στο επικοινωνιακό κομμάτι αρκετά καλή θα έλεγα...αλλά κάπου ξεφεύγει η συζήτηση και χάνεις χρόνο
Εν κατακλείδι η κοπέλα βγάζει μόνο GFE στοιχείο και καθόλου PSE(που προσωπικά προτιμώ πιο πολύ).
Είναι πραγματικά πολύ όμορφη και σέξυ αλλά δεν σου βγάζει και την τρελή όρεξη πάνω στο σεξ.
Τώρα αν θα την ξαναέπαιρνα...μάλλον όχι για λόγους ποικιλότητας,και γιατί πάντα θέλω να εξερευνώ και να ψάχνω για το τέλειο.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 29, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
280
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Που το παράξενο;Απλά έτυχε χθες να πάρω την απόφαση να κάνω εγγραφή στο σάιτ και να κάνω την κριτική μου.
@Andyj66 Φίλε αυτά έχει η εμπειρία...πάντα είμαι αυστηρός στην κριτική μου..και ποτέ δεν ενθουσιάζομαι εύκολα.
Είπαμε η κοπέλα από εμφάνιση είναι σούπερ...αλλά στο σεξ δεν βγάζει το στοιχείο της πουτάνας,της καριόλας που θέλει να ξεσκιστεί,κάτι που με εξιτάρει.
Για GFE σούπερ για PSE λίγα πράγματα.Τι δεν καταλαβαίνεις;
Γενικά πάντως η άποψη μου είναι ότι αξίζει να τιμηθεί η κοπέλα...απλά ίσως να σε μπέρδεψα λιγάκι επειδή είμαι απαιτητικός και ψάχνω πάντα για το τέλειο.