Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 1 10
Γενική βαθμολογία

5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η κριτική μου θα είναι φτωχή όπως ακριβώς και η συνεύρεση μου με την νινα.

Πιάνω το κινητό να στείλω μήνυμα όπου είμαι σίγουρος πως θα υποστώ ψυχρολουσία σε στυλ "I'm sorry she is fully booked" κτλπ. Κι όμως με ρωτάνε τι ώρα θα ήθελα και βρίσκουμε αμέσως μια κοινή λύση. Χμμμ; Τέτοιος μούναρος με D βυζάρες και την πέτυχα διαθέσιμη τόσο εύκολα; Μωρέ μπράβο; Χαμογελάω ο αδαής.. Μαλακία

Μου ανοίγει την πόρτα μια φρέσκια κοπελίτσα που δεν πολυέμοιαζε με τις φωτογραφίες αλλά ομολογουμένως κόμματος Έρωτας
Πιο μαυρισμένη σε όλο της το σώμα από ότι φαίνεται,μπλέ μάτια,μαλλί μακρύ σαν γενοβέφα,η φάτσα βλαχόφερνε κάπως αλλά παραμένει αρκετά όμορφη.Το στήθος δεν είναι ακριβώς D αλλά ούτε και C,ενδιάμεση κατάσταση,νερουλό και πεσμένο,παίζεις εύκολα μαζί του,δε με χάλασε,απλώς μην φαντάζεστε το ολοστρόγγυλο σαν μπάλες που απεικονίζεται στις φωτό. Κυτταρίτιδες,ραγάδες,σημαδάκια,σπίλοι,λιπάκια λάμπουν όλα δια της απουσίας τους.

Να τονίσω πως μου άνοιξε με ένα νυχτικό το οποίο ήτανε μεν σέξυ αλλά προτιμώ η κοπέλα να εμφανίζεται φουλ ντυμένη στην αρχή του ραντεβού γιατί αυτό είναι ένα στοιχείο ερωτισμού που απαιτούμε και πληρώνουμε στα city-tours και καλά πως είναι λες και τη γκόμενα την ψώνισες από έξω και την έφερες στο δωμάτιο να πηδηχτείτε και όχι ότι είναι η πουτάνα στο μπουρδέλο με τα βυζιά έξω και το στρινγκ που περιμένουν 10 τύποι στο σαλόνι να τη γαμήσουν. Δεν πλανάμαι βέβαια,όλες οι πουτάνες ίδιες είναι απλώς η ψυχολογία είναι που αλλάζει.

Ξεκινάει τις ανούσιες ερωτήσεις,εγώ να απαντώ με αστεία και να την κάνω να γελάει αλλά τελικά η Μέριλυν Μονρό δεν είχε και τόσο δίκιο όταν είχε πει το
"Αν μπορείς να κάνεις μια κοπέλα να γελάσει, μπορείς να την κάνεις να κάνει οτιδήποτε" όπως αποδείχθηκε στην έκβαση της συνάντησης αργότερα.
Η συζήτηση συνεχίζεται με άχρηστες πληροφορίες από την πλευρά της όπως το ότι να μην θεωρούμε τις κοπέλες ηλίθιες,μπαίνουν συνέχεια στο φόρουμ και μας διαβάζουν.ΟΚ,δεν αμφισβήτησε κανείς την νοημοσύνη σου σκέφτομαι.

Βυθισμένος στον εσωτερικό μου διάλογο για τον λόγο που μπορεί να μου αραδιάζει όλες αυτές τις ανούσιες ιστορίες ,ούτε που κατάλαβα για πότε είχε περάσει ήδη η πρώτη μισή ώρα.Ανταλλάσουμε 1-2 γλωσσόφιλα που ένιωσα πως τα έδινε με το στανιό οπότε λέω οκ άστο κοπέλα μου,δεν τα επιζήτησα ξανά. Η πίπα της όχι και τόσο βαθιά,παρόλο που προσπάθησα να της δώσω έναν μπούσουλα με κάποιες οδηγίες λόγω του ότι είναι ψιλοτεμπέλα δεν είχαν και ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Ενώ είναι ευδιάθετο άτομο,ευχάριστη φυσιογνωμία δεν δημιουργεί ερωτικό κλίμα ούτε παίρνει την παραμικρή πρωτοβουλία για τον απλούστατο λόγο του ότι δε θέλει να κουραστεί και προτιμά να σου τρώει χρόνο.

Ήταν το πρώτο της τουρ στην χώρα μας και το πιθανότερο να μην ξαναπεράσει όπως είπε αφού δεν έκανε ακριβώς και πάταγο ,απορίας άξιο τη στιγμή που οι φωτογραφίες την εμφανίζουν κροτίδα,μοντέλο πασαρέλας.
yorkie.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 02, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
yorkie
Global Πορνορεπόρτερ
228
Πόντοι:
35.668
Ανάφερε αυτήν την κριτική