Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Citytours 6452
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Mara ειναι ενα αρχοντομουνο,σικατη γκομενα που σίγουρα μαγνητιζει βλεμματα έξω!Με το που μπήκε στο δωμάτιο συστηθηκαμε και πέσαμε με τα μούτρα στα γλωσσοφιλα!Ψηλη στο 1,75 άνευ τακουνιων,ψιλομαυρισμενη,ωραίο εκφραστικο πρόσωπο με ματαρες και βλέμμα ,χαμόγελο που συναρπαζει!Ωραια χείλη ,σωμα σφιχτο με αψεγαδιαστο και με ωραία υφή δερματος ,ωραια μεση,ποδαρες,άκρως περιποιημενη,αρωματισμενη,πεντακάθαρη !Στηθη 2αρια φυσικα και ρωγες πεταχτες οταν αρχιζει να καυλωνει!Την ξεντυνω και κατευθείαν στο ψητό!Γουσταρει πολυ προκαταρκτικο και άρχισε τα d-dfks μεχρι το λαρυγγι,γλυψιμο-δαγκωμα των αυτιων μου που μ ερεθισε μπορω να πω και δαγκωματακια στο λαιμο!πολυ παιχνιδιαρα η γκομενα μπορω να πω και οτι μου κανε της το ανταπεδιδα!Συνεχεια με 69 διαρκείας ,απολαυστικό το μουνακι της ,εχωνα τη γλώσσα μου μεσα της ενω αυτη με τσιμπουκωνε και μουγκριζε απο καυλα,ταυτόχρονα pussy fingering με γρήγορο παίξιμο της γλώσσας βαθια μεσα της και περιοδικά μπατσακια στην κωλαρα της και δεν άργησε η γλώσσα μου να γευτεί την αλμυρα της!Σηκωνομαι όρθιος και αυτη στο κρεβαττι συνεχίσαμε με bj!η πιπα της ειναι σε καλο επιπεδο ,βαθια κ υγρη,παιζει και γλυφει ωραία τη γυρω περιοχή υγραινοντας την!κανει προσπάθειες για dt ,bj with spit αλλα και οτι ζήτησα οπως mouthfucking ανταποκρίθηκε ως ενα σημείο αν και δεν την πιεσα γνωρίζοντας οτι δεν ειναι το στυλ της αλλα και απο την αλλη δε μου έβγαλε το σκυλε,τσοντα οπως με αλλες!Εχει αντοχές και σφικτο μουνι που υγραινεται εύκολα!ξεκινημα απο μέρους της με ενα ωραίο cow ρυθμικό που με την ώρα ανέβαζε στροφές ,περιστροφές ωραίες και ολο πιο κοντα ερχόταν ν αρπάξει τα φιλια μου και το πιπιλισμα ,ρουφηγμα των ρωγων της!Γυρισμα σε doggie με θέα την ωραια κωλαρα της ,ανέβασμα στροφών ,βογγητα ,η Πουτσα μου ένιωθε το καυτό και υγρο μουνι της ,δόσεις light spanking και πέταγμα καποτας που παρεπιπτωντος απο τη βιασύνη και την καυλα να της τα δώσω στο στόμα κόλλησε στον καθρέφτη και με πιάσανε τα γέλια απο μεσα μου!Εφαγε αρκετη ποσότητα σπέρματος και πως να μη φάει άλλωστε αυτο το καυλε πρόσωπο!μικρο διαλλειμα και βουρ για δεύτερο γύρο με πολυ χάδι και προδερμ,ακρατη ανταλλαγη υγρών και προκαταρκτικων ,στάσεων ,ενα ωραιο pussy double fingering διαρκειαs που τηs αρεσε πολυ και τελειωμα παλι στη στοματαρα της!H Mara ειναι ενα καθαρο gfe,θέλει περιποίηση και αν τη ζεστάνεις , ανταποκριθειs στο straight sex που της αρεσει σίγουρα θα περάσεις αρκετα καλα!Και βεβαια δεν ειναι του στυλ μου αν και πανω κάτω γνώριζα γι αυτήν ,πέρασα αρκετα καλα ,με ικανοποίησε αρκετα με τα σωστα στησιματα της και σίγουρα η ομορφια της με κάλυψε και έσβησε αυτα που επιδιώκω και γουσταρω!Παντως πήρα πέραν του αναμενόμενου αυτα που ήθελα !Ποιοτικη επιλογη κατ εμε και τη θετω ωs back up high rated και στο μέλλον να ξαναπαρω!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 20, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
MORBID MARIO7
Μέλος
35
Πόντοι:
26
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιουλίου, 2013
Στο site γράφει οτι πάει 180 η ώρα +50 cim,cif!Εσύ γράφεις οτι έδωσες 200..Χμμμ;
22 Ιουλίου, 2013
ούτε στα starbucks δεν υπάρχουν οι ορισμοί σου Μεγάλο χαμόγελο
22 Ιουλίου, 2013
180+20 ταξι!cim free pass!Κουλ
22 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

οπως παντα ευρηματικος!τι μαλακας εισαι έπεσα κάτω !
22 Ιουλίου, 2013
Μας καύλωσες ρε τυπε... Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5