Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.4 5 10
Citytours
21138
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Την Νίνα την είχα προσέξει αρκετό καιρό πριν από τις κριτικές της σε άλλο site,και περίμενα το πρώτο της tour για να την κλείσω.Παρά το γεγονός ότι είχα πρόβλημα με το πρακτορείο με την Ewa ξεκίνησα την προσπάθειά μου να την υποδεχθώ πριν τρεις τέσσερις μέρες δίνοντας στο πρακτορείο άλλη μια ευκαιρία μιας και η ewa ήταν απλά τέλεια.Λάθος μου!Φυσικά,λάθος και πάλι στο booking!Όταν με 45 λεπτά καθυστέρηση έμαθα το δωμάτιό της και ανέβηκα απλά η κοπέλα δεν ήξερε καν ότι έχουμε ραντεβού!'Εχω γίνει έξαλλος φυσικά και το μόνο που με συγκρατεί είναι η ευγένεια και η ομορφιά αυτού του θείου πλάσματος που λέγεται Νίνα!Αφού προσπαθεί να με πείσει το γραφείο ότι πήγα δήθεν καθυστερημένος στο ραντεβού φεύγω και επιστρέφοντας γράφω ένα email στην Karina σε πολύ έντονο ύφος ζητώντας περισσότερο σεβασμό και σοβαρότητα.Πρέπει να έπαθε πλάκα αν κρίνω από την απάντησή της με τα ατέλειωτα συγνώμη που μου συνέβηκε λάθος και μάλιστα για δεύτερη φορά.Τέλος πάντων δεν θα κουράσω άλλο με το πρακτορείο αλλά έπρεπε να τα γράψω γιατί όταν ασκούμε αυτό το ακριβό για πολλούς σπορ έχουμε απαιτήσεις!
Και τώρα για την Νίνα!Αφού το πρακτορείο βρήκε ξαφνικά μια ακύρωση της τελευταίας στιγμής έκλεισα για μια ώρα.Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει και να μην την δοκιμάσω!Νεαρά από λιθουανία λοιπόν,ύψος κοντά στο 1.65,στήθος ενυσχυμένο,σώμα ελαφρά μαυρισμένο που άφηνε να φένονται κάποιες πανάδες από το ήλιο στην πλάτη όπου έχει και tatoo πάνω από το καλοσχηματισμένο κ... της και πρόσωπο τέλειο με μάτια και βλέμμα που σε ξετρελαίνουν!Αυτά όμως από μόνα τους δεν είναι αρκετά,εκείνο που κάνει την διαφορά είναι η συμμετοχή της,τέτοιο πράγμα εδώ και ένα χρόνο που ασχολούμαι με ct δεν έχω ξαναδεί!Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν είχα γίνει κομμάτια αλλάξαμε δυο κουβέντες!Τώρα βέβαια τι θα μου μείνει από την συνάντηση είναι αυτό που λέει ο τίτλος,η γεύση της!!Απίστευτη!Την επόμενη φορά την κλείνω στεγνά για τρίωρο και βάλε!
p.s.θα συμφωνήσω με το συναθλητή varnalis με τον οποίο φαίνεται πως έχουμε τα ίδια γούστα για τα κορίτσια του avant garde μόνο που όσο να είναι αυτή η karina φαίνεται πως χάνει λάδια και λειτουργεί ανασταλτικά στο booking τους
Και τώρα για την Νίνα!Αφού το πρακτορείο βρήκε ξαφνικά μια ακύρωση της τελευταίας στιγμής έκλεισα για μια ώρα.Δεν υπήρχε περίπτωση να φύγει και να μην την δοκιμάσω!Νεαρά από λιθουανία λοιπόν,ύψος κοντά στο 1.65,στήθος ενυσχυμένο,σώμα ελαφρά μαυρισμένο που άφηνε να φένονται κάποιες πανάδες από το ήλιο στην πλάτη όπου έχει και tatoo πάνω από το καλοσχηματισμένο κ... της και πρόσωπο τέλειο με μάτια και βλέμμα που σε ξετρελαίνουν!Αυτά όμως από μόνα τους δεν είναι αρκετά,εκείνο που κάνει την διαφορά είναι η συμμετοχή της,τέτοιο πράγμα εδώ και ένα χρόνο που ασχολούμαι με ct δεν έχω ξαναδεί!Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο όταν είχα γίνει κομμάτια αλλάξαμε δυο κουβέντες!Τώρα βέβαια τι θα μου μείνει από την συνάντηση είναι αυτό που λέει ο τίτλος,η γεύση της!!Απίστευτη!Την επόμενη φορά την κλείνω στεγνά για τρίωρο και βάλε!
p.s.θα συμφωνήσω με το συναθλητή varnalis με τον οποίο φαίνεται πως έχουμε τα ίδια γούστα για τα κορίτσια του avant garde μόνο που όσο να είναι αυτή η karina φαίνεται πως χάνει λάδια και λειτουργεί ανασταλτικά στο booking τους
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 09, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών