Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 3 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Δεν ξερω τι με επιασε και αρχισα ξαφνικα τα σιτιτουρια ενω τα ειχα κοψει με το μαχαιρι....ισως η καλη διαθεση..καποια εξτρα χρηματα απο το πουθενα..ισως ολα μαζι..
Επισκεψη βραδυβγ λοιπον στην εν λογω κυρια που ειχα σταμπαρει πριν κανα 10ημερο οταν ηταν στην Αθηνα..ματαια εψαχνα για κριτικες και αποφασισα να τραβηξω εγω το παιχνιδι μονος μου.Μου ειχε κανει εντυπωση το πολυ ομορφο προσωπο και το μοντελε σωμα...
Τακ τακ η πορτα και ακουω τακουνια απο μεσα..γκαπ γκουπ..ανοιγει η πορτα.Πρωτη εντυπωση.Ομορφο προσωπο εκπληκτικα ματια και...φορουσε ακριβως τα ιδια ρουχα με τις φωτος της..δλδ το μαυρο διαφανο με την μαυρη καλτσοδετα στο ιδιο ακριβως ποδι..σωμα μοντελε αδυνατο μικρο βυζι...σωμα καπως χαλαρο αλλα σαφως και δεν ηταν για να χαλαστω.
ΣΦΑΛΙΑΡΑ 1η....δεν μιλα γρι Αγγλικα..μονο το thank you ξερει...και βλεπω στο site της 4 αστερακια διπλα απο τα Αγγλικα με μαξιμουμ τα 5 που εχει στην μητρικη της γλωσσα τα ρωσικα...ΟΥΤΕ ΚΑΝ...
Αμηχανια..της μιλαω τιποτε αρχιζω τα νευματα ..μπα....ΟΥΤΕ ΚΑΝ...
Λεω δεν γαμεις..ειδα που φορουσε κατι γοβες που μαρεσαν και επειδη ηταν στημενη στο κρεβατι απ την στιγμη που μπηκα..λεω ας παω για ντουζ...αλλωστε δεν πηγα εκει για κουβεντα.Γυρναω και η αμηχανια δεδομενη λογω ελειψεως εποκοινωνιας...αρχιζουμε κατι γλωσοφιλα και βλεποντας το ωραιο προσωπο αλλα πανω απ ολα τα εκπληκτικα χειλη της βαζω το κεφαλι κατω να κανει δουλιτσα....
ΣΦΑΛΙΑΡΑ 2η...βαζει σκουφο!!!! της λεω ΝΟ..μου λεει εξτρα!!!!θυμαμαι καλα ομως στο site ελεγε Oral without condom....ΝΟ λεει...Θυμός πως να συνενοηθεις..πως να εξηγησεις...κανω μοκο και της λεω 69...λεει οκ βαζω δαχτυλο μ αφηνει!!!!!!! συνεχιζω δαχτυλο στομα με αφηνει!!!! λεω αυτο ηταν την παρεξηγησα..φτιαχτηκε και τωρα θα γυρισουμε τσοντα..μπα....εκει στο 69..να μην σηκωνεται..βρε τι σηκω να λεω τι davay...τιποτε...επειδη ομως μου αρεσε η θεα κανω μια καταθεση εκει εφ οσον χρειαστηκε να δωσω μερικες σφαλιαρες στα κολομερια και να αυτοψηθω οτι καναμε και γαμω τα σεξ....στο φτερο βγαζει προφυλακτικο(ποσο καιρο ειχα να κανω OWC!!!!Χρονια ολοκληρα!!!!)...μπανιο και επιστοφη..λεω δεν μπορει τωρα ισως με αφησει για προκαταρτικα χωρις..ΟΥΤΕ ΚΑΝ...
Μασαζ λεει..λεω οτι παρουμε καλο ειναι..ξαπλωνω..και ξεκιναει το μασαζ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ...λες και ειχα ψιχουλα στην πλατη και μου τα τιναζε.....
Της λεω να μου δωσει τα 5Ο να το κανουμε μισαωρο εφ οσον ειμασταν ακριβως...τιποτε..σαν να μιλουσα σε τοιχο..μονο χαμογελουσε...της κανω νοημα να μου τον παιξει με το προσωπο της ακριβως διπλα απο το παπαρι μπας και "βγαλω κανενα εργο"......και τι κανει...βαζει μια κρεμα στα χερια της...και αρχιζει το παιξιμο...ΟΚ...κλεισιμο φωτα-μαζεμα τα τραπεζια το παρτυ τελειωσε..
Κλεινοντας να πω οτι ξαναγυριζω στα λοκαλ...αντε και κανενα μασαζ...τουλαχιστον σε αυτα δινεις 70-100ε και δεν κλαις 200αρες με κοπελες που ειναι στο service χειροτερες και απο μπουρδελα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 25, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
ΔΜ
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιουνίου, 2013
μεγαλε ... δε σου σηκωνοταν μ αυτη?!! κοψε τσιγαρο κ ξεκινα τρεξιμο...
A
artemismatsas
26 Ιουνίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Mεγαλε αν σου σηκωνετε με γλαστρες γινε κηπουρος
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 10728
26 Ιουνίου, 2013

Εγω όταν βλέπω ότι δεν γνωρίζει καθόλου αγγλικα, συνήθως κάνω μεταβολή και φεύγω. Καλο είναι να δύναται μια βασικη συννεονηση
27 Ιουνίου, 2013

Σωστος εκει εκανα το μεγαλο λαθος..πας για μια ωρα ..δεν ειναι μπουρδελο μπηκε βγηκε.
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 10728
30 Μαΐου, 2014
εσείς καταστρέψατε την Ελλάδα.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5