Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 3 10
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

2.0
Λύπη Επειδή δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τους προλαλήσαντες, θα ξεκινήσω με το συμπέρασμα ότι η τύπισσα αποφάσισε να κάνει τα άκρως απαραίτητα.....
Και εξηγούμαι: Με το καλημέρα μου λέει δώσε το χρήμα, πάρε την πετσέτα και τράβα στο μπάνιο. Μου ρθε να κάνω μεταβολή αλλά ας όψεται η καλή της εμφάνιση.....
Το μπάνιο σωστό μπουρδέλο... χωρίς αφρόλουτρο...πετσέτες καταγής για να μαζέψει τα απόνερα.... Τα προσπερνώ αυτά και με το που βγαίνω ορμάω να της ανοίξω τα πόδια για (κάτω) περιποίηση....μάταια όμως. Τα πόδια δεν άνοιγαν. Αφού την μπινελίκωσα και της είπα ότι φεύγω μου κανε τη χάρη. Τη γυρίζω σε 96 και αντί για πίπα μου την παίζει με το χέρι.....βρε της το τραβάω....τα ίδια αυτή. Προσπαθώ να βάλω δάκτυλο μπροστά.....το τραβάει αυτή..... Για φιλί ούτε συζήτηση (δε μου αρέσει άλλωστε, αλλά το αναφέρω για συναγωνιστές που γουστάρουν). Κατά τάλλα ΔΕΝ είναι μελαχρινή, αλλά καστανή (δεν της πάει). Το δέρμα καλό σφικτό αλλά θα το προτιμούσα με μια ευωδιαστή κρέμα σώματος. Γενικά ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Μέγας
85
Πόντοι:
3.980
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ILIAS1339, roboot

Σχόλια

11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαΐου, 2013
δεν ξέρω τι επαιξε και άλλαξε συμπεριφορά.

Πάντως τα γλωσσόφιλα ήταν βαθειά και με γλώσσα σε όλα τα meetings .
22 Μαΐου, 2013
καμμια σχεση με την εμπειρία μου μαζι της στο 2ο τουρ!Βεβαια ειναι και θεμα χημείας !Η γκομενα επιλέγει!
23 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Χμμμ;Αν η γκόμενα επιλέγει τότε να μου ζητήσει να αποχωρήσω μπας και γλυτώσω και τα 250.....
23 Μαΐου, 2013
τρελό money hunter ...την είδα στο προηγούμενο τουρ και μας στοιβασε τον ένα πάνω στον άλλο.τα 45 λεπτακια 250 €.... μαυρο στην γκόμενα..
23 Μαΐου, 2013

Γιατί ρε φίλε μαύρο? Είναι μουνάρα και εμένα μου χάρισε ωραίες στιγμές. Εσένα σε πείραξε που έβαλε κολλητά τα ραντεβού και που αγαπάει τα λεφτα?!? Γιατί μαύρο δηλαδή? Χμμμ;
R
rusuru
23 Μαΐου, 2013
Πολύ σκληρή κριτική! Είσαι πολύ αυστυρος ρε παιχταρά μου, γαμώτο. Λύπη
R
rusuru
23 Μαΐου, 2013
Ε ναι ........ ηταν καλο το σερβις της ( ομορφη αλλα με αλλο μαλλι , που προσωπικα δεν τι γουσταρω το κλεοπατρε), αλλα να σε διωχνει στο 45 γιατι εχει κολλητο ραντεβου? Ε μαυρο....
24 Μαΐου, 2013
Πλέον τα 250 είναι πάρα πολλά για να ρισκάρεις το ενδεχόμενο αποτυχίας σε μια συνάντηση..Οπότε όσοι έχουν μείνει ευχαριστημένοι ας ξαναπάνε..Οι υπόλοιποι ας ευχαριστούμε τον NIKIFORO
24 Μαΐου, 2013

"Η γκομενα επιλέγει!"
Αυτό εσύ το θεωρείς δικαιολογία; Ναι, έχει δικαίωμα επιλογής...πριν τα τσεπώσει όμως!
24 Μαΐου, 2013

εννοειτε οτι συμφωνω μαζι σου!
11 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2