Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 17 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επειδή έχω διαβάσει πολλά σχετικά με τις ....ζουζουνιές του zuzana όσον αφορά την photoshop υπερβολή στις φωτό των κοριτσιών, και επειδή ήταν η πρώτη φορά που έπαιρνα από zuzana, πήγα προετοιμασμένος για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο, όσον αφορά την Carol.

Aλλά ευτυχώς οι ανησυχίες μου αποδείχθηκαν αβάσιμες, γιατί για μία ακόμη φορά, βρήκα και στην Carol αυτό που ψάχνω από τις κοπέλες των citytours: ένα πάρα πολύ γλυκό, υπέροχο, γελαστό και όμορφο κορίτσι, που είχε πολύ καλή συμπεριφορά απέναντί μου. Ευτυχώς ο zuzanas το μόνο που έχει κάνει στην περίπτωση της Carol photoshopικώς, είναι ότι έχει τονίσει κάπως τα χαρακτηριστικά του προσώπου της και κάποιες άλλες όχι σημαντικές λεπτομέρεις. Το κορίτσι λοιπόν έχει πολύ μεγάλη σχέση με αυτό που βλέπουμε στις φωτό.

Μόλις λοιπόν πέρασε το πρώτο πεντάλεπτο και εξαφανίστηκε κάθε ενδοιασμός μου, η συνάντησή μου με την Carol πέρασε μέσα στην καλή διάθεση, την γλύκα της να ξεχειλίζει και τους δύο μας μέσα στην τρελή χαρά. Δεν σταματήσαμε να γελάμε, να φιλιόμαστε, να κάνουμε έρωτα, να μιλάμε στο ενδιάμεσο των 2 γύρων σεξ, ΠΟΛΥ eye contact μεταξύ μας (κάτι που με ερεθίζει αφάνταστα) και κατά την διάρκεια της πίπας (θα συμφωνήσω με τους υπόλοιπους συναδέλφους ότι είναι καλή, αλλά θέλει βελτίωση), και κατά την διάρκεια του σεξ, αρκετό φάγωμα και στοματικό στο μουνάκι της από μένα και στους δύο γύρους (κάτι που επίσης με πορώνει απίστευτα να κάνω), και τέλειωμα δικό μου μέσα της και τις δύο φορές.

Συμπερασματικά, άλλο ένα πολύ καλό GFE, και είχαμε την τύχη να μην κλάψουμε τα λεφτά μας ούτε και με την Carol. :-)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 31, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών