Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 1 10
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
απο τα αστερια του χωρου που δε χανονται.πανηψυλη κο-ρωσιδα-ρα με πανεμορφο προσωπο κ γαλαζοπρασινα ματια
που σε κανει να σαστισεις(κ φυσικα να αναρωτηθεις 'πω ρε συ,τι μωρο θα παρω σημερα'?)Κουλανετα δουλευει
σαν μοντελο (της το ρωτησα αν κ μου πε οτι δεν περασε απο το χωρο) κ στην ελλαντα σαν τοπ-μοντελ.ειναι 1,76 κ
με τα 12ποντα που μου ρθε την κοιτουσα οπως ο γκαλης τον φασουλα καποτε...
εχει απαιχτη σωματαρα,με ποδια απεριγραπτα-ατελειωτα,θεσπεσιο λοκο κ δερματακι για ατελειωτο licking!
το μονο - ειναι οτι εχει εφηβικο στηθος Έρωτας,τρομερα ευερεθιστο κ αυτος ειναι ο μονος λογος που εβαλα 9
στο σωμα(ηδη εχω τυψεις γι αυτο Κουλ)!γενικα ειμαι της αποψης οτι εαν εχεις τετοιο μωρο τι να τις κανεις
τις υπηρεσιες της,ξεκινας εσυ τις υπηρεσιεςΈρωτας!λεπτομεριακα παρεχει υπηρεσιες διαδικαστικου χαρακτηρα κ
παρα το τρυφερο της ηλικιας της περι των 21 μου επεδειξε εναν τρομερο επαγγελματισμο που προσωπικα με εβαλε σε
πολλες σκεψειςΧμμμ;!γινονται αυτα τα πραγματα?!!!
αν κ το στυλ της ειναι ψυχρο στο τελος γλυκανε λιγο.της ειπα αν θελει να την κερασω ποτο(μου ρθε με ενα μαυρο
μακρυ αερινο-διαφανο φορεμα που ετσι κ εσκαγα μυτη μαζι της σε κανα παραλιακο μαγαζι οι μισες ελλεεινιδες που θα την
εβλεπαν θα καναν χαρακιρι) κ μου πε οτι ταξιδευει αθηνα το πρωι με το τρενο των 7(ηταν ηδη 01:15) κ....την πιστεψα!
αχ,το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!

υγ.λιγο πριν το ραντεβου ειχα συναντησει την ομοσταβλη της μαρω.οταν ρωτησα τη μαρω 'ξερεις αργοτερα εχω ραντεβου με
τη julia ειναι καλη επιλογη?' αυτη χαμογελασε κ μου ειπε 'δε μπορω να σου απαντησω.ειναι ομορφη αλλα δεν ξερω αν λογω
της νεαρης ηλικιας μπορει να σου δωσει την απολαυση μιας πιο ωριμης γυναικας.μονο εσυ μπορεις να το κρινεις'......
ε,λοιπον δε ξερω αν θα το μαθεις μαρω αλλα εγω τους 12ποντους μου τους δινω Julia δαγκωτο!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 17, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
raboo
Μέλος
8
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαΐου, 2013
με γενική συμπεριφορά 5 και διάθεση για sex 6 Κεφάλι σε τοίχο! στην Αθήνα αυτή όχι σεφτέ αλλά τίποτα κλωτσιές θα εισπράξει....η κριτική σου πάντως πατριώτη είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε γιατί το 7 στο σχέση απόδοσης/τιμή -όπου απόδοση αν δεν είναι στοίχημα, σημαινει ίδρωμα φανέλας - είναι για τον π...Μαλακίατσο
20 Μαΐου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Aν και δε μου πέφτει λόγος, αρχηγέ NItro, κακώς τον αποπαίρνεις το Σοφό( thales aka raboo)!
"Διαφωνώ κάθετα με την άποψή σας... Αλλά θά 'χυνα το αίμα μου για να μπορείτε να την υποστηρίζετε!" Βολταίρος
20 Μαΐου, 2013
Νιτρο σεφτε θα κάνει σίγουρα γιατί την έχω κλείσει ήδη. Ο θαλής μπορεί να είναι κολλήτός του φτερούγα αλλά δεν σημαίνει οτί δεν είναι αξιόπιστος τουλάχιστον από τη δική του οπτική. Δείχνει τρελό καυλίδιο το μικρό ρε συ και στην τελική ξέρεις πώς την διάθεση και τη γενική συμεριφορά την βγάζεις εσύ στην κοπέλα. Έχω διαβάσει πολλές κριτικές σου που εσύ περνάς καλά και από κατω το χάος όσοι πήγαν τα κλάψαν. Εγώ πάντως όσες κριτικές σου έχω ακολουθήσει έχω πάρει αυτό που πήρες και σύ ΑΚΡΙΒΩΣ. Σπασίκλας
R
rusuru
20 Μαΐου, 2013
μεγαλείο!
20 Μαΐου, 2013

φτερουγα dont worry...μου το κραταει μανιατικο γτ του θιξα μια απο τις θειτσες του Κουλ!
20 Μαΐου, 2013
σειρα, αν ειναι να βαζεις 9αρια και 7αρια γιατι καταδεχτηκεΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! να πιει ενα ποτο μαζι σου και το επαιξες γκομενος στην παραλια τι να πω ...
με τις υγειες μας και περαστικα σου, αγαπουλη Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
21 Μαΐου, 2013
φίλε, με 250 γαμάμε 3 τέτοια νιμού στα μαγαζιά μασατζίδικα που κυκλοφορούμε Μαλακία ρε σεις, προσγειωθείτε λίγο !!Κεφάλι σε τοίχο!
(Updated: 22 Μαΐου, 2013) 22 Μαΐου, 2013

σειρα alex, αν απο αυτα που διαβασες καταλαβες οτι βγηκα για ποτο μαζι της τοτε ξεκινα εδω κ τωρα τα ....ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑΜαλακία!!!

μη σου πω οτι κ πολυ αργησεςΚουλ!
23 Μαΐου, 2013

σειρα ψυχραιμία! οταν σε λενε περαστικα αγαπουλη και προφανως το λενε μεταφορικα και σου κανουν πλακα για το ποτακι με την τανα!
ισως οχι τοσο πετυχημενα αλλα σιγουρα οχι με κακες προθεσεις!

τωρα ευχαριστω για την προταση σου Μαλακία να μου πουλησεις ψυχοφαρμακα!Κουλ
δεν ηξερα οτι εισαι εμπορας χαπιων! Γαμήσου πολυ αργησες και εσυ να μας αποκαλυψεις το επαγγελμα σου!Κουλ
παντως θα αργησουν αλλοπροσαλες κριτικες σαν την δικη σου να με κανουν να τα ξεκινησω!
πουλα τα καλυτερα στο φιλαρακι σου τον wings που τα χρειαζεται ειδικα οταν μπερδευει αυτα που λεει
με τα λογια αλλων παιχτων! Κουλ
(Updated: 28 Μαΐου, 2013) 27 Μαΐου, 2013

alex, είσ' "ενας φτωχός & μόνος καουμπόυ!"...
Βtw..."άλλων παιχτών...", εννοείς το Βολταίρο; Χμμμ;
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10