Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 3 10
Citytours
4211
Γενική βαθμολογία
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
5.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Να ξεκινήσω να πω, πως η συνάντηση ΔΕΝ έγινε.
Στέλνω χθες κατα τις 21:00 αν είναι ελεύθερη και μου λέει ναι τι ώρα θες και πόση. 22:30 ειναι καλά ? Ναι φυσικά. 21:45 μήνυμα στο κινητό. Μπορείς να το κάνεις 23:00 ? Δεν γαμιέται λέω εντάξει 23:00. 22:20 τσουπ κι άλλο μήνυμα συγγνωμη αλλα μπορείς 23:30 ? Αντε να το κάνω 23:30 αλλά μην γίνει κι άλλη αλλαγή. όχι όχι σίγουρα η τελευταία. Ξεκινώ και το ξενοδοχείο είναι σε κωλοπεριοχή. 23:00 και σχεδόν που έχω φτάσει από κάτω , φτάνει ξανά μήνυμα.. να δεις πως θα είναι ελεύθερη από τώρα λέω...αμ δε Συγγνώμη αλλά το ραντεβού θα γίνει στις 00:30 ουτε συγγνώμες ούτε μαλακίες...
Δεν είναι ανεξάρτητη αλλά πρακτορείο. Κρίμα κι ήθελα να την συναντήσω αλλά το γραφείο έχει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.
Στέλνω χθες κατα τις 21:00 αν είναι ελεύθερη και μου λέει ναι τι ώρα θες και πόση. 22:30 ειναι καλά ? Ναι φυσικά. 21:45 μήνυμα στο κινητό. Μπορείς να το κάνεις 23:00 ? Δεν γαμιέται λέω εντάξει 23:00. 22:20 τσουπ κι άλλο μήνυμα συγγνωμη αλλα μπορείς 23:30 ? Αντε να το κάνω 23:30 αλλά μην γίνει κι άλλη αλλαγή. όχι όχι σίγουρα η τελευταία. Ξεκινώ και το ξενοδοχείο είναι σε κωλοπεριοχή. 23:00 και σχεδόν που έχω φτάσει από κάτω , φτάνει ξανά μήνυμα.. να δεις πως θα είναι ελεύθερη από τώρα λέω...αμ δε Συγγνώμη αλλά το ραντεβού θα γίνει στις 00:30 ουτε συγγνώμες ούτε μαλακίες...
Δεν είναι ανεξάρτητη αλλά πρακτορείο. Κρίμα κι ήθελα να την συναντήσω αλλά το γραφείο έχει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 28, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Στείλτους στον διάολο και μην ξανασχοληθείς ποτε με το ίδιο πρακτορείο όσο και να σου αρεσει μια κοπέλα. Είναι αντιεπαγγελματίες.