Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Γενική βαθμολογία

4.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

4.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Τι να λέμε... η κοπέλα είναι ερασιτέχνης χειρίστου είδους.... δεν θα έγραφα κριτική, δεν το συνηθίζω άλλωστε, το κάνω επειδή προσωπικά παραπλανήθηκα... μακριά!!!Κεφάλι σε τοίχο!
Κατ' αρχάς άργησε 20 λεπτά. Δεν θυμόταν για πόση ώρα την είχα κλεισει... αξύριστες μασχάλες και απεριποίητη... χτυπούσε συνέχεια το κινητό της... είχε κλείσει δωματιο σε ξενοδοχείο με δύο μονά κρεβάτια!! δε συμμετείχε καθόλου, ενω πονούσε και τραβιόταν με το παραμικρό.... Απλά διαγράψτε την.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 29, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
10
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Ιανουαρίου, 2013
φιλε καλο ειναι να γραφουμε στο μπου για να σωζουμε ο ενας τον αλλον απο τετοια συμβαντα!!!! οπως καλο ειναι και να διαβαζουμε!!,αν φυσικα υπαρχουν κριτικες για την κοπελα!!!
αλλα πραγματικα πρωτου καποιος βγαλει τα λεφτα και την πληρωσει τα ευρωπουλα καλο ειναι να θετεις τους ορουςσ μας!!!! δεν ειναι ερωτας αλλα συναλλαγη και παροχη υπερησιων και αν δεν συμφωνει ελεγχουμε την καυλα μας και δρομο στην κοπελα!!!
31 Ιανουαρίου, 2013
ομοιοπαθης!
01 Φεβρουαρίου, 2013
Τη κοπελιτσα την εχω συναντησει κ εγω αρχες περασμενου καλοκαιριου!δεν ειχα κανενα απο τα παραπανω θεματα οπως ο συναγωνιστης.Γιατι συνεχισες τη συναντηση αφου ειδες οτι ηταν τοσο ατιμελητη?Για 300 ευρω που λες οτι εδωσες κακως το συνεχισες...αν ισχυουν οσα λες γιατι κατι δε μου παει καλα...
06 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

όσα συμφωνήθηκαν τηρήθηκαν. το θέμα έιναι η ποιότητα.
06 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ξέρεις φίλε μου, όταν μπεις στη διαδικασία και δεν υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, δεν είναι εύκολο να πεις αντε γεια και φεύγω...
Γνωρίζεις πόσα κοριτσάκια έχουν ξεικήσει δυνατά και με αφοσίωση και πολύ σύντομα καβαλάνε το καλάμι... επομένως μη σε παραξενεύει το γεγονός ότι η ίδια κοπέλα μετά από μερικούς μήνες μπορεί να έχει αλλάξει επίπεδο>>> είναι το σύνηθες.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι άλλο μπορεί να μη σου πηγαίνει καλά... κοίτα και τον ομοιοπαθή παραπάνω.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5