Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντησα την Μαρία σε ένα από τελευταία τουρ της στην Αθήνα! Εντυπωσιάστηκα απο τις κριτικες στο ΕΝ και επισης απο τα καλα σχολια εδω! Αλλα ακομα και απο αυτα δεν ημουνα πολυ ενθουσιασμενος και ειχα την αμφιβολια αν θα συναντησω μια πραγματικη Ρωσσικη ομορφια η ακομα ενα κοριτσι απο την Ρωσσια απο την κοινοτητα της Καλλιθέας ξανα!(Ειχα ακουσει οτι το κοριτσι μενει μονιμα στην Ελλαδα)Το παιξα λοιπον στην τυχη και έστειλα sms!Ευκολο κλεισιμο το κοριτσι ηλθε στην ωρα του και πρεπει να πω εμφανισιακά ειναι αρκετα καλη,Εχει μακρυα ξανθα μαλλια και το στυλ που μου αρεσει! Το ντυσιμο της πολυ ωραιο,τυπικο ρωσσικο προσωπο αν και θα προτιμουσα λιγοτερο make up!Τα αγγλικα πανω του μετριου εως καλα,η πρωτη εμπειρια αρκετα καλη!Μετα απο συντομη επισκεψη στο μπανιο ηλθε στο κρεββάτιτο σωμα τησ ειναι σε πολυ καλη κατασταση,καλο μικρο στητο στηθος που ανταποκρινεται στα χαδια,και πολυ καλα μακρια ποδια!!Το κοριτσι πραγματικα προσπαθησε να με κανει να νιωσω καλα,το καλυτερο σημειο το στησιμο στα τεσσερα απο οπου και την πηρα χωρις να ανεβασω τρελλους ρυθμους!!!Πρεπει να πω οτι δεν ενθουσιαζομαι ευκολα και πρεπει να ειναι κατι ιδιαίτερο για να εχω δευτερο γυρο η να καθησω περισσοτερο!!Η Μαρια ειναι αρκετα ομορφη,καλη στο κοινωνικο κομματι αλλα μεχρι εκει!!!Δεν υπαρχει τιποτα λαθος αλλα την ιδια στιγμη και τιποτα που να ξετρελαίνει!Πιστευω οτι ειναι καλη μια γρηγορη ερωτικη εμπειρια!!!Καλη χρονια σ ολους!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
12 Δεκ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Ιανουαρίου, 2013
Και ειναι και πανακριβη.250 μονο outcall.Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
06 Ιανουαρίου, 2013
ερωτα ψαχνεις, δεν σου εχουν πει οτι δεν αγοραζεται...τι να πω δεν εχω δοκιμασει την ιυγατερα αλλα να πω οτι στην κριτικη σου δεν ξερεις τι σου ελειψε. τεσπα σου ευχομαι να βεις αυτο που ψαχνεις .
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2