Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 9 10
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Για την καλλονή Lassie θα αναφερθώ και θα επικαλεστώ την αξιολόγηση του εκλεκτού συναγωνιστή Rebetis, του οποίου την κριτική επιβεβαίωσε η συνάντησή μου σε όλες της μάλιστα τις λεπτομέρειες και εισφέρω τις εξής επισημάνσεις.

Η συνάντηση κανονίστηκε με την εξαιρετικά κατατοπιστική και ευγενική Clara άμεσα και εύκολα για τις 17 Ιουλίου σε πολύ καλό ξενοδοχείο. Όταν μου άνοιξε την πόρτα η Lassie πραγματικά έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Εύκολα θα μπορούσε να κάνει καριέρα φωτομοντέλου. Ψηλή (1,77 μ), με απίστευτο σώμα, ατελείωτα πόδια, τέλειες αναλογίες, λεπτότατη μέση, εξαίσιο κώλο και βυζιά, πανέμορφο και στενό μου...κι, μεταξένιο δέρμα και κατάξανθα απαλά μαλλιά.

Όταν κυκλοφορεί στο δρόμο σίγουρα θα΄χει αυξημένη δουλειά η Τροχαία.

Η ΚΟΡΜΑΡΑ.

Από πρόσωπο είναι ωραία αλλά αναλογικά ένα σκαλί πιο κάτω γιατί όπως έχει ήδη γραφτεί έχει κάπως σκληρά χαρακτηριστικά.

Ως προς τον χαρακτήρα της είναι ευγενική και πρόθυμη αλλά χωρίς να προσφέρει κάτι το ιδιαίτερο στο κρεβάτι. Στο στοματικό παίρνει κάτω από την βάση και στα υπόλοιπα βρίσκεται στον μέσο όρο. Πρωκτικό και CIM ξεχάστε τα. Όλα όμως αυτά σου φαίνονται ασήμαντα όταν με έκσταση χαζεύεις και δεν χορταίνεις να κοιτάς (και να γ..ας) από όλες τις μεριές την γοργόνα αυτή που θα μπορούσε άνετα να πάρει μέρος σε διαγωνισμό μοντέλων. Κι αναρωτιέσαι ποιός καλός θεός σε αξίωσε να χαρείς τέτοια ομορφιά!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 17, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
230
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών