Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Citytours 6452
Γενική βαθμολογία

6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ότι ακριβώς είπε κι ο προλαλήσασας.
Η κοπέλα είναι πολύ γλυκιά, περί το 1,74μ (χωρίς τακούνια), στήθος στητό 1 - προς 1.5 νούμερο (θα βάλει άλλο ένα νούμερο είπε :o) )
Σώμα Ελληνίδας θα έλεγα (με την περιφέρειά της), έχει καμιά 5 - 6 κιλά παραπάνω απ'τις φωτό αλλά δε δείχνουν άσχημα πάνω της.
ΠΟΛΥ σφιχτό κωλαράκι για πιασίματα και ζουλήγματα :p και γενικά καλή επιδερμίδα.
ΔΕΝ σου θυμίζει με τίποτα πουτάνα. Θα τη χαρακτήριζα "κυρία". Νομίζω ότι κάνει αυτή τη δουλειά από ανάγκη κάτι τις. ΔΕΝ της πάει!
Αυτή είναι για να παντρευτεί κάποιον και να την κυκλοφορεί.
Αφού μόλις την είδα είπα: "Τι έγινε, σχόλασε ο ιππόδρομος?" Ύψος παιδάκι μου σου λέω! Χεχε!

Στα του κρεβατιού τώρα.

Δεν τη φίλησα (παρότι έχει γλυκές χειλάρες για φίλημα) και σεξ με προφυλακτικό (λόγω ασφάλειας δικιάς μου για τα δύο αυτά).
Απλή γυναίκα, απλή πίπα χωρίς γλώσσα, απλά πράγματα, σα να είναι η κοπελιά σου που μόλις τη γνώρισες κάτι τις ένα πράγμα! Χεχε! Τίποτα το ιδιαίτερο. Το μόνο καλό είναι το σφικτό κωλαράκι της για να το ζουμπάς ένα πράγμα και θα τη χαρακτήριζες "νταρντανο-γυναίκα". Χεχε! :p
Βέβαια όταν σου παίρνει πίπα και έχει το τεράστιο κορμί της από πάνω της, ε θα καυλώσεις ρε πούστη μου δεν γίνεται! (ενδείκνυται αυτή η στάση, γιατί αν είσαι όρθιος και αυτή γονατιστή, δε θα καταλάβεις τη διαφορά. :p Χεχε!

Είναι γυναίκα για να την κυκλοφορείς και όχι σε κωλόμπαρα, club-άκια και τέτοια. Σε καμιά συνεστίαση, σε καμιά έκθεση, σε ελίτ καταστάσεις γενικά. Απλά δεν είναι "πουτάνα γυναίκα" που ψάχνετε. Έχει αυτό το "αθώο" πάνω της αλλά και στη συμπεριφορά της γενικά που δε σου κάνει ρε παιδί μου να τη γαμήσεις! ;o) Χεχε!
Κατ'εμέ είναι για έξω καταστάσεις μόνο και για απλά "αθώα" πράγματα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 19, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν