Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.9 3 10
Citytours
14207
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
5.0
Γενική συμπεριφορά
4.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
ΑΠΟΤΥΧΙΑ! με λιγα λογια συναγωνιστες: 1) κάτω του μετριου γκομενα για να ειναι citytour 2) προσωπο λιγο καλυτερο από τις φωτο 3)σωμα πολυ μετριο....πολυ μονταζ!!!οκ το περιμενα αλλα οχι και τόση.....απόκλιση 4) πολυ κρυα...κρυα ....κρυα γυναικα....μήδεν επικοινωνία επρεπε να ειχα βαλει(δεν φταιω εγω για αυτό διοτι δεν ειμαι κανενας πρωτάρης σε τετοιες καταστασεις 5)συμμετοχη του στυλ αντε να τελειωνουμε να αναψω ενα τσιγάρο...(οπως και έκανε) έκατσα μισή ωρα και εφυγα...σκασιλα μου ο 2ος γυρος...δεν τον χαραμιζα....ας εκλαψα τα λεφτακια ...δεν πειραζει 6)και 40€ να την πετυχαινα δεν ξαναπηγαινα μαζι της.....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: δεν αξιζει η κοπελα παιδια(ειλικρινα και χωρις καμία δόση εμπάθειας)...υπαρχουν με τα ιδια και λιγοτερα λεφτα κοπελες που μπορουν να σε απογειώσουν. Λοιπον μετα απο κανα 2ωρο αφου ημουν πολύ απογοητευμένος πηγα Δροσοπούλου 95..πετυχα την Ντάρια 1η φορά...(είχα διαβασει για αυτή μόνο)λοιπον!!! σας βεβαιώνω ότι σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ η κοπέλα είναιανώτερη από την Ρουμάνα πολύ ανώτερη!!!!μονο με 50 ενω η αλλη 350...(δεν μου φταιει βεβαια κανείς) Συναγωνιστες εγώ την πάτησα!!!! μην ρισκάρετε εσεις τουλάχιστον....
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ: δεν αξιζει η κοπελα παιδια(ειλικρινα και χωρις καμία δόση εμπάθειας)...υπαρχουν με τα ιδια και λιγοτερα λεφτα κοπελες που μπορουν να σε απογειώσουν. Λοιπον μετα απο κανα 2ωρο αφου ημουν πολύ απογοητευμένος πηγα Δροσοπούλου 95..πετυχα την Ντάρια 1η φορά...(είχα διαβασει για αυτή μόνο)λοιπον!!! σας βεβαιώνω ότι σε ΟΛΑ μα ΟΛΑ η κοπέλα είναιανώτερη από την Ρουμάνα πολύ ανώτερη!!!!μονο με 50 ενω η αλλη 350...(δεν μου φταιει βεβαια κανείς) Συναγωνιστες εγώ την πάτησα!!!! μην ρισκάρετε εσεις τουλάχιστον....
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 12, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών