Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.2 10 10
Citytours
13859
Γενική βαθμολογία
4.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
4.0
Γενική συμπεριφορά
3.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
O Σικελός μπερδεύτηκε. Το δωμάτιο δε μύριζα μασχαλίλα.......αλλά κρεμμυδάκι από πιτόγυρα!!! Πετσέτες δεν είχε λες και είναι sold out. Άβυζη εντελώς με εντελώς. Το μαλλί της σε χάλια κατάσταση, πολύ αδύναμο και αραιό. Μύριζε και το στοματάκι. Κατά τάλλα όλα μέτρια. Πίπα την πρώτη φορά ανύπαρκτη, βελτιωμένη στην επανάληψη. Έτριβε το πιπί της μπας και σώσει την παρτίδα αλλά τίποτα ιδιαίτερο. Νομίζω ο΄τι τέτοιες κοπέλες πρέπει να κάθονται στο σπίτι τους.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 29, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
1
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Όχι
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
Όταν γράφεις άσχημα,πηγαίνουν!
Κι εγώ τώρα θέλω να πάω στη Μάρθα που έφαγε φόλα ο Αντισθένης!
Αφού και άβυζη εντελώς μα εντελώς ήταν,
Αφού τα μαλλιά της ήταν σε χάλια κατάσταση,
Αφού μυριζε και το στοματάκι,
Γιατί έκατσες να γαμήσεις. Τόσο υπερβολική κάβλα σε σημείο τύφλωσης πιά? Φοβήθηκες να μην γράψει κακή κριτική για εσένα αν θα την άφηνες αγάμητη? Αν θέλετε να σκορπάτε λεφτά στο τίποτα, δώστε τα τουλάχιστον κάπου που να αξίζει. Έχει συνταξιούχους που ψάχνουν στα σκουπίδια που αφήνουν οι ιχθυοπώλες στις λαϊκές, δώστα εκεί ρε φίλε, θα πιάσουν πιο πολύ τόπο. Δεν θέλω να σου κάνω κήρυγμα, αλλά ΟΚ θα την πατήσει ο πρώτος που θα είναι και ο κασκαντέρ. Όταν όμως διαβάζεις πολλές κριτικές που σε προειδοποιούν και παρά το γεγονός πως κι εσύ ο ίδιος παρατηρείς όλα εκείνα τα σημάδια κινδύνου που σου φωνάζουν να φύγεις, αλλά εσύ κάθεσαι, δεν είναι η κακιά στιγμή που φταίει, άλλο πράγμα φταίει. Έχεις και εκλογικό δικαώμα να υποθέσω?
Τι να πω, την επόμενη φορά προσοχή. Τζάμπα το 1 (ένα) ευρώ που την πλήρωσες
Τι κάνει "νιαου νιαου στα κεραμίδια"?
Λαμβάνοντας υπ' όψη τα ανωτέρω, νομίζω πως θα ήταν άκομψο στο μέλον να παραπονεθείς, πως τα πρακτορεία στέλνουν μόνο μπαζόλες και τις χρεώνουν και ακριβά, διότι από αυτά που εσύ ο ίδιος γράφεις και στην δευτερολογία σου, καβλώνεις να γαμάς παρτάλια και να τα πληρώνεις κιόλας. Δεν θα το χαρακτηρίσω κατάντια, διότι έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις γούστο όποια σαβούρα θες, και να την πληρώνεις με λεφτά που σου ανήκουν. Θα ήταν όμως λάθος, στο μέλλον, να εκφράσεις παράπονα για την ποιότητα και τις προσφερόμενες τιμές των CT.