Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.6 2 10
Citytours
4285
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Τσίμπησα εγώ το κορόϊδο από την παραπλανητική διαφήμιση και έκλεισα για ένα μισαωράκι (λόγω κρίσης). Μένει στο γνωστό ξενοδοχείο της Λ. Αλεξάνδρας που είναι και το αγαπημένο μου (κοντά στο σπίτι μου και εύκολο parking).
Η γκόμενα εμφανισιακά δεν έχει καμία απολύτως σχέσξ με τις φωτογραφίες (εκτός από το ότι ειναι μελαχρινή). Δεν έχει κάνει photoshop αλλα copy paste από άλλη γκόμενα. Δεν θα έλεγα ότι είναι κακή απλά είναι σαραντάρα(στα νιάτα της (δεκαετία 80) είμαι σίγουρος ότι ήταν καλό γκομενάκι). Επίσης επειδή οι στις πλαστικές είναι old school (βυζιά, χείλη κλπ) και περασμένης τεχνολογίας με τα χρόνια έχουν "πετσικάρει" όλες. Το σώμα της δεν είναι κακό. Μένει σε ένα τρίκλινο δωμάτιο (ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι). Για τη δουλειά χρησιμοποιεί, (τουλάχιστον όταν πήγα εγώ), το μονό οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν χωρούσαμε.
Έχει καλή γλωσσίτσα που τη χρησιμοποιεί αρκετά καλά (και γλωσσόφιλα για όποιον ενδιαφέρεται) και η πίπα της είναι απλά οκ. Ο βασικός λόγος βέβαια που την πήρα εγώ είναι επειδή δήλωσε foot fetish expert αλλά καμία σχέση: πόδια εμφανισιακά κάτω του μετρίου με ένα άθλιο ασημένιο χρώμα και επιδόσεις για τα μπάζα (ούτε footjob δεν ήξερε). Αυτά.
Η γκόμενα εμφανισιακά δεν έχει καμία απολύτως σχέσξ με τις φωτογραφίες (εκτός από το ότι ειναι μελαχρινή). Δεν έχει κάνει photoshop αλλα copy paste από άλλη γκόμενα. Δεν θα έλεγα ότι είναι κακή απλά είναι σαραντάρα(στα νιάτα της (δεκαετία 80) είμαι σίγουρος ότι ήταν καλό γκομενάκι). Επίσης επειδή οι στις πλαστικές είναι old school (βυζιά, χείλη κλπ) και περασμένης τεχνολογίας με τα χρόνια έχουν "πετσικάρει" όλες. Το σώμα της δεν είναι κακό. Μένει σε ένα τρίκλινο δωμάτιο (ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι). Για τη δουλειά χρησιμοποιεί, (τουλάχιστον όταν πήγα εγώ), το μονό οπότε όπως καταλαβαίνετε δεν χωρούσαμε.
Έχει καλή γλωσσίτσα που τη χρησιμοποιεί αρκετά καλά (και γλωσσόφιλα για όποιον ενδιαφέρεται) και η πίπα της είναι απλά οκ. Ο βασικός λόγος βέβαια που την πήρα εγώ είναι επειδή δήλωσε foot fetish expert αλλά καμία σχέση: πόδια εμφανισιακά κάτω του μετρίου με ένα άθλιο ασημένιο χρώμα και επιδόσεις για τα μπάζα (ούτε footjob δεν ήξερε). Αυτά.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 25, 2012
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
160
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Οκτωβρίου, 2012
Περαστικά….. δεν το λέω ειρωνικά αλλά 160 για μισή ώρα με μια που ειδές ότι δεν είναι αυτή που φαίνετε ήταν το λιγότερο λάθος δικό σου!!
alecap
29 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
το ξέρω δίκο έχεις
rozkrotalias
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2