Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
λοιπον θα σας πω τι αντιμετώπισα σ' αυτο το ραντεβου απλως να το εχετε υπόψη σας...
ημερομηνια ενδεικτική.
η κοπελα καβλα μολις την ειδα επαθα σοκ πολυ ομορφη και ξεκινα με υπεροχη διάθεση το ραντεβου.
ξεκιναμε το χαμουρεμα ολα υπέροχα το σεξ υπέροχο έδειχνε και το απολάμβανε....
και τωρα τι έγινε και πηγε λαθος το ραντεβου ...
στο 20λεπτο ειχα καβλωσει πολυ και πηγαινε για ολοκληρωση η φάση και κανω το λάθος να το κοψω...
[ δε μπορω δύο φορές ] αρα το γυρισα σε χαμουρεμα και της ζητησα να με ξανακαβλώσει.
δεν της αρεσε μου ειπε ότι δεν το χαρηκε το σεξ και το κλιμα χαλασε.
της ειπα να τελειώσω και με αφησε στην περιοχή του αφαλου κατι που με χαλασε πολυ..
συμπέρασμα : οποιος αντιμετωπιζει το προβλημα μου και θελει να την χαρει για 50 λεπτα χυνοντας μια φορά να μην παει....
οι νεωτεροι θα περασουν υπεροχα αν εξαιρεσεις την μαλακια του αφαλου
κατεγραψα τι αντιμετώπισα χωρις να τις επιριψω ευθυνες

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 30, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
delipas
Γλομπεο-Μύστης
83
Πόντοι:
24.351
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, Διαγραμμένο μέλος 163859, TOMCRUISE

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Οκτωβρίου, 2012
Σιγα βρε συ μην πληρωνεις τανα για να χυσει. Εισαι στα καλα σου?Χμμμ; Αν δεν μπορεις η δεν εχεις ορεξη βαλτης 2-3 δαχτυλα και εκει να δεις πως ησυχαζει!! Να την προσεξεις αυτην την ευαισθησια με τις τανες!
16 Οκτωβρίου, 2012
Φίλε σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση . Μια ερώτηση , φιλάει ή όχι ; και αν ναι κανονικά ή μούφα ; ο απο κάτω γράφει με γλώσσα και εσύ χωρίς...Χμμμ;
16 Οκτωβρίου, 2012
Αδερφε τα 250 τα εδωσες για να περασεις εσυ καλα!ΟΧΙ ΑΥΤΗ!Πριν απο λιγες μερες πηδουσα την Anastasia Ru κι οπως εσυ ετσι κι εγω δεν μου εβγαινε για δευτερη φορα.Αυτη ειχε κατακαβλωσει και εχυνε συνεχεια κι εγω ειχα καταιδρωσει και εσπρωχνα χωρις νοημα.Καποια στιγμη σκεφτηκα
Τον εβγαλα και αντε γεια.Αν ηθελε ΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕ ΑΥΤΗ!!!!!!
17 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φιλαει με γλωσσα αλλα με '' κοφτη '' . μια χαρα ειναι σου ειπα τι προβλημα εχει... θελει να την ξεσκισεις με τη μια οσο χρονο παρει απο 10 λεπτα αν κρατηθεις μεχρι οσο αντεξεις γιατι οντως αν εισαι καβλωμενος δε μπορεις να κρατηθεις
17 Οκτωβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εσυ καλα τα λες αλλα αλλαξε αποτομα και εβγαλε ξινιλα, δυστυχως αμα πληρωνεις μπροστα εγω προσωπικα δε μπορω να κανω κουμαντο. εναποκειται πως την εχει δει το σιτυτουρακι δηλαδη θα τιμησει το ποσο ή θα φυγει ατσαλακωτη. εμενα δε με ξανακαβλωσε. μακαρι να ειχα καβλωσει 2η φορα και ας μην εχυνα ποτε. η αναστασια καλη ?
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5