Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 4 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ο τίτλος είναι ας το πούμε σαν απάντηση στον προηγούμενο συναγωνιστή και δεν το λέω γιατί θέλω να τον αμφισβητήσω ή ντε και καλά να διαφωνήσω.Συμφωνώ όσον αφορά το σώμα για τον κώλο κ οτι θα μπορούσε να τον βελτιώσει τουλαχιστον με γυμναστική, για να φουσκώσει λίγο, αλλά το στήθος της είναι μεγάλο και θα έλεγα αξιοπρεπέστατο κ για αρκετό παιχνίδι.Δεν είναι 20 αρας,αλλά δε νομίζω ότι απογοητευει!Τέλος σχετικά με τα πόδια, εγω δεν τα βρήκα 50αρας κ σε καμία περίπτωση η φωτό που έβαλε ο συναγωνιστης στο forum δεν είναι η πλέον αντιπροσωπευτική, μάλλον κακή στιγμή κ φωτισμός θα έλεγα.Σε γενικές γραμμές κ υπό αρκετό φως ήταν καλή,μόνη παραφωνία ο πισινός,ο οποιος στα 4 έφτιαχνε πολύ κ δεν άφηνε κακη εντύπωση.Η κοπέλα πολύ πρόσχαρη, χαμογελαστή,καλή επικοινωνία, δεν αναλύσαμε τρελα θέματα και καθαρή.Στα του αγώνα πολύ πρόθυμη να ικανοποιήσει, δεκτική, ηπίπα για τα δικά μου γούστα εξαιρετική, βαθειά με εναλλαγες ρυθμού, παίζει πολύ με την γλώσσα,το κάνει και το γουστάρει, συν καραμπαλίκινγκ.Στα του σεξ πολύ καλή συμμετοχή, ή που το ευχαριστιόταν ή που το έπαιζε τέλεια, δεν έχει σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι ότι είναι εκεί, μαζί σου κ δεν σε αφήνει με την εντύπωση ότι πηδάς μια κούκλα.Χωρίς να κοιτάει ώρα,από μόνη της προθυμοποιήται μέχρι κ για το μασάζ.Σίγουρα δεν έκλαψα τα λεφτά μου, δεν είχε το τέλειο σώμα, αλλά είχε αριστη συμπεριφορά και διάθεση κ αυτό εμένα με έφτιαξε.Από κορμιά έχουμε φάει πολλές πατατες!!Θα ξανατιμηθεί

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 01, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
180
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν