Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.1 6 10Γενική βαθμολογία
3.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
2.0
Αφού το πρακτορείο μου έκανε σπάσιμο και μου μετέθεσε το ραντεβού την τελευταία στιγμή κατά 30 λεπτά τελικά όταν άνοιξε η πόρτα αντίκρισα ένα πρόσωπο σχεδόν αστείο δεν την λες άσχημη αλλά έχει περίεργο πρόσωπο με αποτυχημένη 100% επέμβαση στα χείλια.Στο σώμα είναι πολύ καλή με ωραίο στήθος πόδια και κώλο γεμάτο και σφιχτό.
Σκέφτηκα να φύγω αλλά χρόνος δεν υπήρχε πια, μου τον έφαγε το γραφείο με τις βλακείες του, λέω θα κάτσω θα πληρώσω για μισή ώρα και βλέπουμε. πληρώνω πάω για ντους και μετά είχαμε ωραία φιλιά με τα πρησμένα χείλη της.
Την έκανα και ένα γλειφομούνι να πάρει μπροστά αλλά μπροστά δεν έπαιρνε.
Για να καβλώσω είχαμε μπαλαμούτιασμα 5-10 λεπτά και μετά μου έκανε μια πολύ μέτρια πίπα μου τον σήκωσε μπήκα λίγο ιεραποστολικά αλλά λόγω της ψυχρότητας της μου έπεσε και της τον έδωσα πάλι στο στόμα και αφού προσπάθησε αρκετή ώρα να με επαναφέρει με πίπα άτεχνη, μετά από κάποια λεπτά πίπας δεν πρόλαβα να τραβηχτώ εγκαίρως και κάποια χύσια πρέπει να μπήκαν στο στόμα της.
Νευρίασε τόσο πολύ που άρχισε να μιλάει νευρικά και να λέει τα μισά στα ρώσικα γιατί το Αγγλικό δεν το έχει και τα μισά στα αγγλικά ότι δεν την προειδοποίησα ότι θα χύσω, νευρίασα κι εγώ, αυτή έκανε λες και ήρθε το τέλος του κόσμου γιατί την λέρωσα και λίγο το σκέπασμα με σπέρμα.
Φυσικά δεν έκατσα να την ακούσω την έκανα αφού μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο.
Συμπερασματικά μαύρο στην συγκεκριμένη
Σκέφτηκα να φύγω αλλά χρόνος δεν υπήρχε πια, μου τον έφαγε το γραφείο με τις βλακείες του, λέω θα κάτσω θα πληρώσω για μισή ώρα και βλέπουμε. πληρώνω πάω για ντους και μετά είχαμε ωραία φιλιά με τα πρησμένα χείλη της.
Την έκανα και ένα γλειφομούνι να πάρει μπροστά αλλά μπροστά δεν έπαιρνε.
Για να καβλώσω είχαμε μπαλαμούτιασμα 5-10 λεπτά και μετά μου έκανε μια πολύ μέτρια πίπα μου τον σήκωσε μπήκα λίγο ιεραποστολικά αλλά λόγω της ψυχρότητας της μου έπεσε και της τον έδωσα πάλι στο στόμα και αφού προσπάθησε αρκετή ώρα να με επαναφέρει με πίπα άτεχνη, μετά από κάποια λεπτά πίπας δεν πρόλαβα να τραβηχτώ εγκαίρως και κάποια χύσια πρέπει να μπήκαν στο στόμα της.
Νευρίασε τόσο πολύ που άρχισε να μιλάει νευρικά και να λέει τα μισά στα ρώσικα γιατί το Αγγλικό δεν το έχει και τα μισά στα αγγλικά ότι δεν την προειδοποίησα ότι θα χύσω, νευρίασα κι εγώ, αυτή έκανε λες και ήρθε το τέλος του κόσμου γιατί την λέρωσα και λίγο το σκέπασμα με σπέρμα.
Φυσικά δεν έκατσα να την ακούσω την έκανα αφού μας άκουσε όλο το ξενοδοχείο.
Συμπερασματικά μαύρο στην συγκεκριμένη
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 28, 2012
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Σεπτεμβρίου, 2012
Ρε φιλαράκι αφού σου είπα που να πας γιατί δε πήγες?Καλύτερα θα περνούσες απ'τη μαλακισμένη που πήγες
sithlord
02 Σεπτεμβρίου, 2012
Όταν μιλούσε το στόμα ήταν γεμάτο ή τα είχε φτύσει;
L
Leonhart
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2