Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.1 34 10
Citytours
44541
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αφου ειχα διαβασει τα σουπερ σχολια για την κυρια και αφου 2 φορες δε μπορεσα να κλεισω ραντεβου, την εκλεισα την Τεταρτη. Περνω τον προαστικο να παω Αθηνα, ειχε χαλασει ο κινητηρας, μενουμε στον Ασπροπυργο και τελικα φτανω σταθμο Λαρισης 15' πριν το ραντεβου. Ευτυχως ηταν πολυ κοντα.
Η τυπισσα δε μοιαζει και πολυ με τις φωτο, εχει πεσει τρομερο ρετουσαρισμα φωτοσοπ, συμπαθητικη ομως. Κορμι με τα κλασσικα σημαδια της ηλικιας της αν και οχι ασχημο. Το τι τσιμπουκι κανει δε λεγεται. Εψαχνα τα αρχιδια μου.Τα ηπιε ολα. Γαμησι παθιαρικο, ξερει να γαμιεται καλα, και εχει φοβερη επικοινωνια.
Αφηστε δε, που πιασαμε την κουβεντα για ιστορικα θεματα απο αρχαια Ελλαδα μεχρι Βππ. Κανουμε μπανακι στο τελος και στο παρα 5 πριν φυγω της τον πεταω εξω, μου περνει μια πιπα και πινει τα χυσια παλι. Μεγαλη καταπιωνα η γυναικα.
Λεει, λεει
Η τυπισσα δε μοιαζει και πολυ με τις φωτο, εχει πεσει τρομερο ρετουσαρισμα φωτοσοπ, συμπαθητικη ομως. Κορμι με τα κλασσικα σημαδια της ηλικιας της αν και οχι ασχημο. Το τι τσιμπουκι κανει δε λεγεται. Εψαχνα τα αρχιδια μου.Τα ηπιε ολα. Γαμησι παθιαρικο, ξερει να γαμιεται καλα, και εχει φοβερη επικοινωνια.
Αφηστε δε, που πιασαμε την κουβεντα για ιστορικα θεματα απο αρχαια Ελλαδα μεχρι Βππ. Κανουμε μπανακι στο τελος και στο παρα 5 πριν φυγω της τον πεταω εξω, μου περνει μια πιπα και πινει τα χυσια παλι. Μεγαλη καταπιωνα η γυναικα.
Λεει, λεει
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 02, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
220
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή