Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 75 10
Citytours
135529
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Συνάντησα για πρώτη φορά τη Cinzia, όχι τόσο από την εντύπωση που μου έκανε στις φωτο, αλλά παρακινούμενος από τις θετικές κριτικές για αυτή (εμπιστεύεστε τους συναγωνιστές!). Η πρώτη εντύπωση : όχι εκπληκτικό πρόσωπο, αλλά πολύ όμορφο κορμάκι, με υπέροχο δέρμα, στητό φυσικό στήθος, και καλοσχηματισμένα οπίσθια. Η συμπεριφορά της χαλαρή, άνετη, εύκολα ανταποκρίθηκε στα προκαταρκτικά, και δεν είπε όχι σε τίποτα. Στο παιχνίδι τώρα, ευπροσάρμοστη, πάντα έχοντας στο νου να σε ικανοποιήσει, έτοιμη να αναλάβει πρωτοβουλία αν "στέρευες". Δεν της ήταν εύκολο, μου πήρε σχεδόν ολόκληρη τη συνάντηση για να "τελειώσω", οπότε κάναμε αρκετές εναλλαγές, διάφορες στάσεις και ρυθμούς, εντύπωσή μου (μάλλον δεν πέφτω έξω) ότι τη βρήκε και η ίδια, σίγουρα δε διαμαρτυρήθηκε για τίποτε, ούτε έδειξε να κουράζεται, αντίθετα ζητούσε περισσότερο και επέμενε με περισσό ζήλο να με φτάσει στην κορύφωση, νομίζω ότι και η ίδια "τελείωσε" περισσότερες από μια φορές ... Κοντολογής, τι άλλο να ζητήσεις από μια γυναίκα που βλέπεις για πρώτη φορά! Η εμπειρία ήταν πολύ ικανοποιητική, συστήνεται ανεπιφύλακτα!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 16, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν