Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 1 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Επειδή μου αρέσουν τα πιπινάκια με σώμα μοντέλου, είπα να τιμήσω την συγκεκριμένη κυρία που έφερνε τα χαρακτηριστικά αυτά. Όταν άνοιξε την πόρτα, οφείλω να παραδεχτώ ότι ψιλοαπογοητεύτικα. Η κοπέλα είναι αρκετά όμορφη αλλά δεν έχει το σώμα μοντέλου που διαφημίζει το site. Φέρνει πιο πολύ σε νταρντανα, με μεγαλύτερο κώλο και μπούτια χωρίς όμως κυταριτιδα ή να είναι αντιαισθητικό, μικρό σχετικά στήθος, απλώς δεν είναι αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες (μοντέλο). Μου έκανε εντύπωση πάντως το γεγονός ότι είχε επίπεδη κοιλιά.

Θεωρώ μεγάλη βλακεία του γραφείου αυτή την προώθηση, διότι υπάρχει αρκετός κόσμος που προτιμά τον σωματότυπο της από αυτό των μοντέλων και οι συγκεκριμένοι θα έμεναν πολύ ευχαριστημένοι με την κοπέλα, σε αντίθεση με άτομα σαν και μένα που δεν θα ξαναεμπιστευτώ τις φωτογραφίες του συγκεκριμένου πρακτορείου. Κατά τα άλλα η συνεννόηση με το πρακτορείο ήταν εύκολη.

Η κοπέλα είναι γύρω στο 1.75 περίπου 20 χρονών με πολύ καλή διάθεση, η οποία με κέρδισε από την πρώτη στιγμή παρά την αρχική ξενέρα της εμφάνισης. Είχε πάρα πολύ όρεξη, πολύ χαμογελαστή και μου έριξε τρελό χαμούρεμα, ωραία υγρή πίπα και σεξ με μεγάλη συμετοχή.
Επειδή είμαι λάτρης του GFE, η κοπέλα είχε συμπερίφορά πραγματικά άψογη για τα γούστα μου. Επικοινωνία πολύ καλή στα Αγγλικά. Anal CIM δεν δοκίμασα.

Προτείνεται ανεπιφύλακτα για GFE σε όσους τους αρέσουν οι κοπέλες με λίγο περισσότερα "πιασίματα".

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 20, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2012
Συμφωνώ απόλυτα με την κριτική. Μπορεί μεν η υπηρεσία να ήταν τελικά καλή (λόγω προσωπικότητας της κοπέλλας Χαμόγελο), αλλά η φωτογραφία ήταν άλλης κοπέλλας. Τέτοια κρούσματα δεν πρέπει να γίνονται, και αν γίνονται πρέπει να επισημαίνονται - στο μέλλον θα βλέπω με επιφύλαξη το πρακτορείο Λύπη
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1