Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.7 5 10
Citytours
16738
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αυτή είναι η πρώτη μου κριτική παρά το ότι είμαι αρκετό καιρό μέλος της κοινότητας.Η 23 χρονη Λετονή είναι σίγουρα ένα από τα ποιό όμορφα κορίτσια που έχουν έρθει στη χώρα μας.Οι υπηρεσίες που προσφέρει εξαιρετικές,μπορώ να πω πολύ καλύτερες από πολλές πολυδιαφημισμένες σταρ που κατά καιρούς μας επισκέπτονται.Πολύ γλυκιά,πολύ ευγενική,με την περιγραφή που έκαναν οι προηγούμενοι πραγματική αν και το cameron diaz μου κάνει λίγο υπερβολικό.Η αλήθεια είναι ότι πέρασα τόσο καλά που θα έπρεπε να την κλείσω περισσότερες φορές όμως δεν το έκανα γιατί σκέφτηκα πως δεν θα μπορούσα πάλι να ξαναυποστώ στο μαρτύριο της επικοινωνίας με το πρακτορείο της.Την κοπέλα την είχα προσέξει αρκετό καιρό πριν έρθει Αθήνα και είχα σκοπό να την συναντήσω οπωσδήποτε.Μου χρειάστηκαν ένα κάρο mails για να κλείσω επιτέλους ραντεβού για την Κυριακή!Επίσης αμέτρητα sms λίγο πριν το ραντεβού για να μάθω τελικά το δωμάτιό της με 45 λεπτά καθυστέρηση παρακαλώ!Η συνεννόηση με την Καρολίνα την ατζέντισσά της πραγματικά για τα πανυγύρια.Οταν βέβαια μπήκα στο δωμάτιο και εξήγησα στην Ewa πόσο ταλαιπωρήθηκα να την συναντήσω,φρόντισε το κορίτσι να τα ξεχάσω όλα και να σκέφτομαι στο τέλος πως μία ώρα μαζί της ήταν πολύ λίγο.Καταλαβαίνω απόλυτα τον rebetis για το μαρτύριό του και συμφωνώ σε πολλά αλλά θα κάνω και εγώ μια κριτική γιατί πιστεύω ότι αδικείται πολύ η ewa με αυτή τη βαθμολογία.Συναθλητή Varnalis θα κατάλαβες φαντάζομαι ότι δεν καθυστέρησε καμμία πτήση!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 22, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών