Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 2 10
Citytours
3270
Γενική βαθμολογία
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Και δεν γαμάω άλλες χωριάτισες!
Λοιπόν,καμία ΄σχέση με τις φώτο του πρακτορείου.Καμία απολύτως.
Στη δε φώτο που έβαλε ο προηγούμενος,μπορώ να πω (αν δεν υπαρχει φοτοσοπ),ότι την πέτυχε στην καλύτερη πόζα της ζωής της!
Γενικά,κοκκονομάλλα,βλαχόφατσα εντελώς.
Σκέφτηκα πάνω από 5-10 λεπτά αν θα την κρατήσω και τελικά την κράτησα.
Σέρβις καλούτσικο.Καλή πίπα και cim.Πολυλογού όμως.
Και δεν είναι αδύνατη,κυρίως πίσω,όπως φαίνεται στη φώτο,αλλά έχει αρκετά ανοιχτή περιφέρεια με κάποια πιασίματα-ψωμάκια.
Γενικά λόγω φάτσας κυρίως δεν την συνιστώ,αλλά έχει και ένα εξυπνακίστικο στυλ πολυλογούς.Καταγωγή Ρίγα.
ΥΓ Η άλλη η φίλη της μια κλασική μελαχροινή κοπέλα,ψηλή,κανονικά κιλά,αρκετά καλύτερη εμφανισιακά.Θα την έπαιρνα και αυτήν,αλλά με πήρε τηλέφωνο μου η μάνα μου ότι έκανε παστίτσιο και να πάω σύντομα "μην κρυώσει"...
Λοιπόν,καμία ΄σχέση με τις φώτο του πρακτορείου.Καμία απολύτως.
Στη δε φώτο που έβαλε ο προηγούμενος,μπορώ να πω (αν δεν υπαρχει φοτοσοπ),ότι την πέτυχε στην καλύτερη πόζα της ζωής της!
Γενικά,κοκκονομάλλα,βλαχόφατσα εντελώς.
Σκέφτηκα πάνω από 5-10 λεπτά αν θα την κρατήσω και τελικά την κράτησα.
Σέρβις καλούτσικο.Καλή πίπα και cim.Πολυλογού όμως.
Και δεν είναι αδύνατη,κυρίως πίσω,όπως φαίνεται στη φώτο,αλλά έχει αρκετά ανοιχτή περιφέρεια με κάποια πιασίματα-ψωμάκια.
Γενικά λόγω φάτσας κυρίως δεν την συνιστώ,αλλά έχει και ένα εξυπνακίστικο στυλ πολυλογούς.Καταγωγή Ρίγα.
ΥΓ Η άλλη η φίλη της μια κλασική μελαχροινή κοπέλα,ψηλή,κανονικά κιλά,αρκετά καλύτερη εμφανισιακά.Θα την έπαιρνα και αυτήν,αλλά με πήρε τηλέφωνο μου η μάνα μου ότι έκανε παστίτσιο και να πάω σύντομα "μην κρυώσει"...
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
"Και δεν γαμάω άλλες χωριάτισες!"
"ΥΓ Η άλλη η φίλη της μια κλασική μελαχροινή κοπέλα,ψηλή,κανονικά κιλά,αρκετά καλύτερη εμφανισιακά.Θα την έπαιρνα και αυτήν,αλλά με πήρε τηλέφωνο μου η μάνα μου ότι έκανε παστίτσιο και να πάω σύντομα "μην κρυώσει"..."
Lol.
Είναι απαράδεκτο να λένε από το aphrodita πως μια κριτική είναι ψεύτική επειδη δεν τους άρεσε. Αν δεν τους αρέσουν τέτοιες κριτικές τότε να φέρνουν καλύτερες κοπέλες και όχι να συκοφαντούν.