Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 75 10
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
To ραντεβού έγινε στις 7-6-2012,έυκολα και χωρίς προβλήματα έκλεισα το ραντεβού με sms,ανοίγωντας την πόρτα να την υποδεχθώ είδα μια,γυναίκα,που δεν τιν αποκαλείς μουνάρα,όχι όμως και άσχημη,ήταν σωστά βαμένη με φέρεμα καλοκαιρινό,με ωραία καλοκαιρινα παπούτσια με τακούνι,θετική η πρώτη εντύπωση,χωρίς όμως και να μασήσω,δεν είναι οι κοπέλα που θα σου πέσει η μασέλα,και όταν θα την πρωτοδείς θα έχεις ταχυκαρδίες και αριθμίες.Ομιλεί καλά την αγγλική,γνωρίζει και κάποια ελληνικά,την κέρασα αυτό που ζήτησε.Την ενημέρωσα τι μου αρέσει στο σεξ και αρχίσαμε.Σώμα,μεσαίο στήθος με καλό σχηματισμο,κόλος καμπυλωτός,ποδια με ωραιο σχήμα η γκόμενα ήταν ξυρισμένη περιποιημένη και καθαρή,πραγματικα μοσχομύριζε,και αρκετές φορες πήγα να σπάσουν οι αμυνες μου και να πέσω σε παραπτώματα.Γλυψιμο στο σωμα λαίμο αυτία,ωραία υγρή,βαθιά πίπα,τη γυρίσα κανα 2 φορές και μου κολοτρυφτικέ αλλά στριπτιζ φάση καθως μου αρέσει αυτό πολύ,το είχε,καθώς κουνούσε την λεκάνη της σωστά,η πρωτη φορά έγινε έτσι,δεν άργησα,και τέλος.Μπανάκι ξανά ποτό,λίγη συζήτηση κα ξάνα στων αγώνα,αφού είχει καταλάβει τι ήθελα,τα προκαταρτικα ήταν ακόμα πιο καλά,πλαγιαστη στάσή,για ώρα,να την κοπανάω ανελέητα,μια μήτρα μια κόλο,τέλος στα όρθία πισοκόλητο,μια μητρα,μια κόλο οπου και τελίωσε το πανυγήρι.Λιγο SOCIAL ΤΙΜE ακόμα καί τέλος.Πέρασα καλά,αλλά όταν έφυγε δεν ένιωσα την σκέψη όπως μέ ΑΛΛΕΣ,πότε θα σε ξαναδώ ρε ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΩ.΄Νομίζω είναι μια καλή πρόταση,ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΥΤΕ SUPER,ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 07, 2012
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Ανώτερος
47
Πόντοι:
6.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2012
Φίλε μου μπράβο ........ άξιος .....

Λιγο SOCIAL ΤΙΜE ακόμα καί τέλος.Πέρασα καλά,αλλά όταν έφυγε δεν ένιωσα την σκέψη όπως μέ ΑΛΛΕΣ,πότε θα σε ξαναδώ ρε ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΩ.΄Νομίζω είναι μια καλή πρόταση,ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΥΤΕ SUPER,ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι.

ΑΞΙΟΣ !!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1