Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 3 10
Citytours
9377
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Αν και το σκεφτόμουν μεγάλο χρονικό διάστημα, δεν το αποφάσιζα (λόγω των κριτικών για την συμμετοχή της) και πάντα "στρεφόμουν" σε κάποιο άλλο ct.
Ηρθε όμως ο καιρός που ο "συλλέκτης" επικράτησε του "ορθολογικά σκεπτόμενου καταναλωτή".
Η συνάντηση κλείστηκε σχετικά εύκολα και την προγραμματισμένη ώρα ανέβαινα στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου της "κρατώντας μικρό καλάθι".
Χτύπησα την πόρτα και μου άνοιξε ο μούνος με ένα see through από το οποίο "ξεχείλιζαν" οι υπέροχες βυζάρες της (σημειωτέον είναι η καλύτερη "δουλεία" που έχω δει και πιάσει). Ψηλή, μαυρισμένη με καστανά μαλλιά και ένα υπέροχο θηλυκό κορμί (αν το "ίδρωνε" λίγο στο γυμναστήριο θα ήταν τέλειο). Καλή επιδερμίδα, κωλαράκι όμορφο, υπέροχες ρώγες (που τιμήθηκαν δεόντως).
Το "μαγυάρικο άτι των 1,77 μ. "μιλάει αρκετά καλά αγγλικά, επομένως το social time ήταν σχετικά καλό.
Στο κυρίως έργο μπορώ να πω ότι πέρασα καλά, καθώς είχα από πριν αποφασίσει να έχω το "πάνω χέρι", δεν ζήτησα κάτι extreme και "φτιαχνόμουνα" από την μουνάρα που γαμούσα. Διάφορες στάσεις με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμένα, πολύ GFE κατάσταση, ικανοποιητικό στοματικό, δύο μπαλάκια το απαραίτητο social time στο ημίχρονο και μετά η λήξη και η αναχώρηση.
Ενα αρνητικό που πρέπει να αναφέρω ότι τα πόδια δεν ήταν φρεσκοξυρισμένα (το θεωρώ απαράδεκτο για ct των 250 ευρώ/ώρα).
Συμπερασματικά μπορώ να πω ότι πέρασα ένα ευχάριστο απόγευμα.
Αν όμως κάποιος περιμένει η Kim να τον πηδήξει ή να του μάθει νέα κόλπα, ας μην μπεί στον κόπο και στα έξοδα.
Αυτά τα ολίγα. Να γαμάτε καλά!
Ηρθε όμως ο καιρός που ο "συλλέκτης" επικράτησε του "ορθολογικά σκεπτόμενου καταναλωτή".
Η συνάντηση κλείστηκε σχετικά εύκολα και την προγραμματισμένη ώρα ανέβαινα στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου της "κρατώντας μικρό καλάθι".
Χτύπησα την πόρτα και μου άνοιξε ο μούνος με ένα see through από το οποίο "ξεχείλιζαν" οι υπέροχες βυζάρες της (σημειωτέον είναι η καλύτερη "δουλεία" που έχω δει και πιάσει). Ψηλή, μαυρισμένη με καστανά μαλλιά και ένα υπέροχο θηλυκό κορμί (αν το "ίδρωνε" λίγο στο γυμναστήριο θα ήταν τέλειο). Καλή επιδερμίδα, κωλαράκι όμορφο, υπέροχες ρώγες (που τιμήθηκαν δεόντως).
Το "μαγυάρικο άτι των 1,77 μ. "μιλάει αρκετά καλά αγγλικά, επομένως το social time ήταν σχετικά καλό.
Στο κυρίως έργο μπορώ να πω ότι πέρασα καλά, καθώς είχα από πριν αποφασίσει να έχω το "πάνω χέρι", δεν ζήτησα κάτι extreme και "φτιαχνόμουνα" από την μουνάρα που γαμούσα. Διάφορες στάσεις με την κατάλληλη καθοδήγηση από εμένα, πολύ GFE κατάσταση, ικανοποιητικό στοματικό, δύο μπαλάκια το απαραίτητο social time στο ημίχρονο και μετά η λήξη και η αναχώρηση.
Ενα αρνητικό που πρέπει να αναφέρω ότι τα πόδια δεν ήταν φρεσκοξυρισμένα (το θεωρώ απαράδεκτο για ct των 250 ευρώ/ώρα).
Συμπερασματικά μπορώ να πω ότι πέρασα ένα ευχάριστο απόγευμα.
Αν όμως κάποιος περιμένει η Kim να τον πηδήξει ή να του μάθει νέα κόλπα, ας μην μπεί στον κόπο και στα έξοδα.
Αυτά τα ολίγα. Να γαμάτε καλά!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 30, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Από τα γόνατα και κάτω η τρυχα έκοβε σαν ξυράφι ( πολύ αντιαισθησιακό imo )
Το πρόσωπο της το πρόσεξες? Πολλά σημάδια κ σπυράκια..
Δωμάτιο σε άθλια κατάσταση...
Μετρίο τσιμπούκι ( no CIM παρακαλώ! )
Αγύμναστο σώμα + αγέλαστη. ( μάλλον επειδή της την είπα για τα πόδια )
Το μόνο που την σώνει ακόμη είναι που είναι 2 μέτρα γυναίκα και τα ΒΥΖΌoooΜΠΑΛΑ της..
Οκ! Οι βυζάρες - βυζάρες.. Αλλά δεν πρέπει να μένουμε μόνο σε αυτό παίχτη.. δεν ξέρω για παλαιοττερα αλλά τα λευτα της δεν τα αξίζει για μένα