Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 7 10Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Συνάντηση με την Όλγα στο γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο. Μόλις άνοιξε η πόρτα απογοητεύτηκα.Το μαλλί από ξανθό που είναι στις φωτογραφίες το είχε καστανό, τα χείλη της παραφουσκωμένα, το πρόσωπο της παραμορφωμένο(πάντα σε σχέση με τις φωτογραφίες)και το στήθος της σε υπερβολικό μέγεθος πολύ σκληρό.
Ο πλαστικός που πήγε δεν έκανε καθόλου καλή δουλειά.Το υπόλοιπο σώμα καλοδιατηρημένο και δέρμα πολύ απαλό.Μετά την πληρωμή που την ζήτησε λίγο άκομψα η ίδια μπήκα για μπάνιο και μόλις βγήκα πήγα να ξεκινήσω την προθέρμανση μιας και ο πούτσος με αυτά που είδα ήταν σε λήθαργο.Πάω να την φιλήσω τραβιόταν μου έδινε κάτι πεταχτά φιλιά και το τραγικότερο όλων βγάζει το προφυλακτικό να μου το περάσει για να μου πάρει πίπα και της λέω No μου απαντάει its dangerous και αφού επέμενα τον παίρνει στο στόμα. Πολύ καλή πίπα αλλά είχα ξενερώσει και με το ζόρι την έχυσα στα βυζιά.Μιλάει ακατάπαυστα αλλά δεν με πείραξε τόσο πολύ αυτό. Προσπάθεια μετά από 20 λεπτά για δεύτερο γύρο τα φιλιά πάλι τα ίδια τα απέφευγε, ξεκινάει πίπα πάλι πολύ καλή μου τον κάνει κάγκελο φοράει το προφυλακτικό κάθεται από πάνω αλλά μετά από λίγο είχαμε πτώση της στύσης οπότε τον ξαναπαίρνει στο στόμα και την ξανάχυσα στα βυζιά συμπέρασμα 100 ευρώ η πίπα.Εν κατακλείδι μερίδιο ευθύνης έχω και εγώ που ήμουν λίγο κουρασμένος αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο το έχει η ίδια.
Ο πλαστικός που πήγε δεν έκανε καθόλου καλή δουλειά.Το υπόλοιπο σώμα καλοδιατηρημένο και δέρμα πολύ απαλό.Μετά την πληρωμή που την ζήτησε λίγο άκομψα η ίδια μπήκα για μπάνιο και μόλις βγήκα πήγα να ξεκινήσω την προθέρμανση μιας και ο πούτσος με αυτά που είδα ήταν σε λήθαργο.Πάω να την φιλήσω τραβιόταν μου έδινε κάτι πεταχτά φιλιά και το τραγικότερο όλων βγάζει το προφυλακτικό να μου το περάσει για να μου πάρει πίπα και της λέω No μου απαντάει its dangerous και αφού επέμενα τον παίρνει στο στόμα. Πολύ καλή πίπα αλλά είχα ξενερώσει και με το ζόρι την έχυσα στα βυζιά.Μιλάει ακατάπαυστα αλλά δεν με πείραξε τόσο πολύ αυτό. Προσπάθεια μετά από 20 λεπτά για δεύτερο γύρο τα φιλιά πάλι τα ίδια τα απέφευγε, ξεκινάει πίπα πάλι πολύ καλή μου τον κάνει κάγκελο φοράει το προφυλακτικό κάθεται από πάνω αλλά μετά από λίγο είχαμε πτώση της στύσης οπότε τον ξαναπαίρνει στο στόμα και την ξανάχυσα στα βυζιά συμπέρασμα 100 ευρώ η πίπα.Εν κατακλείδι μερίδιο ευθύνης έχω και εγώ που ήμουν λίγο κουρασμένος αλλά το μεγαλύτερο μερίδιο το έχει η ίδια.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 27, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαΐου, 2012
Αχ ρε φίλε.Και στα 'λεγα να πεις οτι δε στα'λεγα
sithlord
31 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Φίλε μου είχες απόλυτο δίκιο μ έφαγε η περιέργεια και την πάτησα.
baby-cool
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2