Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 4 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Κατ'αρχας να ξεκαθαρισω οτι οι φωτο ειναι πειραγμενες και μαλακια της γιατι ειναι πανεμορφη.
Το καλυτερο ειναι οτι δεν αρκειται σ'αυτο(κι αλλες μουναρες ειδαμε αλλα ηταν κωμοδινα) αλλα ειναι και ενεργητικοτατη στον αγωνα,καλο χιουμορ στο social timing και γενικα σε κανει να περνας καλα και με το παραπανω.
Αν μπορουσα να βαλω παραπανω βαθμολογια θα εβαζα.
Στα της συγκεκριμενης συναντησης τωρα.
Αρχικα πηγα να τη κλεισω για αυριο αλλα κατι με ετρωγε για πιο νωρις κι ετσι εκμεταλλευομενος το οτι θα πηγαινα στο μπασκετ και μπορουσα να τη κανω απο το σπιτι εδωσα το εισιτηριο σε ενα φιλο και οργανωσα ματς με τη νεαρα στο παραλιακο βασιλια της Τροιας (κανει μονο outcall απ'οσο μου εξηγησε)
Οταν ανοιξα τη πορτα δε πιστευα στα ματια μου.
Μπορει να γινομαι κουραστικος αλλα εμεινα μαλακας με το προσωπο και το σωμα της.
Πρωτες συστασεις,ζηταει τα λεφτα ( to make me feel more comfortable and relaxed ειπε-εδω να πω οτι μιλαει και μια χαρα Αγγλικα),ντουζακι (το κορμι της ειναι τελειο ,βυζακι μετριο στητο με πεταχτες ρωγες, κωλος ολα τα λεφτα) κι επι το εργον....
Χαμουρεμα, αρχιζω να τη δαχτυλιαζω και να ασχολουμαι με το μοσχομυριστο μουνακι της,δειχνει οτι της αρεσει και βγαζει κατι κραυγουλες....μουφα σκεφτομαι...σε λιγο λεει yes baby,do it to me like this,lick me.....τη γυρναω στα 4 και χωνω τη μουρη μου στη κωλαρα της ενω παιζω με τη κλειτοριδα της,finger me...finger me deep, τη ξαναγυρναω της βαζω 2 στο μουνακι ενω συνεχιζω και γλυφω τη κλειτοριδα,τελειωνει και σε λιγο μου λεει one-zero you win,my turn now...
Καθομαι στο κρεβατι σε τετοιο σημειο ωστε να θαυμαζω τη πισω κινηση στο καθρεφτη, γονατιζει, το παιρνει βαθια στο στομα της, ενω το ενα χερι της ασχολειται με τ'αρχιδια και το αλλο με το μουνακι της,αισθανομαι οτι δεν αργει να ερθει η πρωτη καταθεση,αρχιζω να το το παιζω,μου προτεινει τη γλωσιτσα της και τα παιρνει στο στομα και το προσωπο ενω συνεχιζει το γλυψιμο ωστε να μη παει σταγονα χαμενη.
Ντουζακι,κουβεντουλα (στην οποια ειναι πολυ ευχαριστη),και σε λιγο της κανω παλι επιθεση,μου ξανασηκωνεται σχετικα γρηγορα (για τα δεδομενα μου για δευτερη φορα),προφυλακτικο και πισωκολλητο,η θεα του κουλουριου της με καυλωνει περισσοτερο,συνεχιζω το σφυροκοπημα και κανω αποπειρα να δαχτυλιασω τη πισω πορτα,δειχνει να της αρεσει,της κανω την ανηθικη προταση,συναινει, αλλαγη στο σκουφι για το back door,ξαναστηνεται στα 4 και τη τιμαω αναλογως ενω παιζει με το μουνακι της και βγαζει κραυγουλες,ωραιο κωλαρακι,δουλεμενο μεν,σχετικα σφιχτο δε,....δεν αργει και η δευτερη κορυφωση στα κωλομερια της....
Κοιταω το ρολοι μετα το ντουζ και βλεπω οτι εχουμε ακομη 45λεπτα,τωρα λεω θα θελει να φυγει επειδη τελειωσα 2 φορες,θα γινουμε ζουγκλα....
Τιποτα τετοιο ομως.λιγη κουβεντουλα παλι που καταληγει σε 69,με κανει ξανα πυραυλο,αφου αλλαξαμε διαφορες στασεις με πηδημα και γλυψιμο,σκεφτηκα αφου σε εχω χυσει 2 φορες στο προσωπο και στα κωλομερια ας τιμησω και τα βυζακια σου....οπως ειναι ανασκελα γονατιζω απο πανω της και ενω τη fingerfuck hard (που λενε και στις τσοντες)
και τελειωνει ετσι δευτερη φορα,της τα αμολαω στο στηθος για τριτη φορα...Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
Ειχα να χυσω 3 φορες εδω και κατι χρονια....η κοπελλα με καυλωσε πολυ,ισως το 450αρι ειναι πολλα αλλα για μενα αξιζει τα φραγκα τοσο απο θεμα υπηρεσιων/συμπεριφορας οσο και απο εμφανιση.
Οπωσδηποτε θα επιδιωξω κι αλλη συναντηση.Ειπε οτι φευγει σε κανα μηνα στη πατριδα της για το καλοκαιρι και οτι απο Αυγουστο-Σεπτεμβρη θα ξαναρθει.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 27, 2012
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο πρόσωπο
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
bf391
Μέλος
Εγγραφή:
19 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Μαΐου, 2012
ρε μπαγάσα γράφεις που γράφεις μισή ώρα οτι να'ναι, τουλάχιστον πάρε ένα free fuck να ξέρεις πάνω κάτω τι παίζεται....αν αυτής της τον έβαλες στον κώλο τότε έγω πρέπει να έχω δάχτυλο πιο χοντρό από το πουλί σου!
29 Μαΐου, 2012
και εγώ την πήρα! και από πισο και μάλιστα η κοπέλα είναι θαύμα! θα γράψω αργότερα της λεπτομέριες!
29 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πηρες την απαντηση στη παπαρια σου απο το φιλο που εγραψε μετα.....
τες πα εγω φταιω που καθομουν κι εγραφα και δινω βημα στο καθε ξερολα να πει τη σοφιστια του...
Σε αυτη την ηλικια μεγαλε δεν εχω λογο να πω ψεμματα για ενα κωλο παραπανω η παρακατω
30 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

sorry φίλε άξιος, άξιος.

Αλλά όταν γράφεις πως οι φωτό της είναι πραγματικές αλλά ελαφρώς επεξεργασμένες τί να πώ?

Εμένα πάντως ούτε έκανε νύξη για χρήματα μπροστά (πράγμα περίεργο αφού έτσι χαλαρώνει όπως λες)και κώλο ούτε συζήτηση σε σημείο να μου τραβήξει το δάχτυλο ενώ ταυτόχρονα είχε απανωτούς fake οργασμούς.

Μάλλον επειδή την πήρα πρωί δεν είχε πάει πριν τουαλέταΓλώσσα
30 Μαΐου, 2012
πάντως 450 ευρώ ρε φίλε είναι πάρα πολλά !

ΗΜΑΡΤΟΝ !
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5