Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.0 1 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Θα γραψω ενα review και γι αυτην αν και δεν νομιζω να ξαναρθει απο τι μου ειπε μιας και η κοπελα δουλευε σε τραπεζα και θα επεστρεφε απο τι μου ειπε.. συναντηση σε παραλιακο ξενοδοχειο της πολης μιας που εμενα για δουλεια ειπα να το συνδιασω με τις βραδυνες μου ορεξεις.. μηνυματακι γρηγορη συνενοηση ( καθως την προηγουμενη βδομαδα ειχα ξαναπαρει απο το πρακτορειο την gloria ) οποτε με ειχαν σταμπαρει και το ραντεβουδακι κλειστηκε μπαμ μπαμ..
η κοπελα στην ωρα της με ωραιο ντυσιματακι , γενικα στο προσωπο καμια σχεση με τις φωτο ( αλλα και παλι ηταν νοστιμουλα με ωραιες αναλογιες σε βυζι- κωλο-ποδια ) , αγγλικα πολυ λιγα συνενοηση μεσω translator .. στο social time καταλαβα οτι η κοπελα το κανει για να μαζεψει λιγα χρηματα και να φυγει οποτε δεν ηταν του στιλ της αλλα μιας που ηρθε θα εκανε οτι μπορουσε για να με ευχαριστησει μιας και που της αρεσα οπως μου ειπε...
δυστηχως επεσα σε βιτσιοζα ηθελε να κανουμε τον αγωνα μπροστα στο μπαλκονι με ανοιχτες τις κουρτινες!!! γαμησετα και αφησετα ...η πορτα μισανοιχτη και τα διπλανα δωματια ειχαν προσβαση free σε πορνο amateur .. δυστηχως ολο το σκηνικο ελαβε τελος μετα απο την σταση σφυροκοπηματος που την ειχα στα ορθια οταν μας κανανε παρατηρηση απο τ διπλανα δωματια και απο την resepstion .. αφου τις εξηγησα τι ειχε συμβει ( ειχα ξενερωσει και με εναν παππου σερβο που εκραζε συνεχεια επειδη η αλλη φωναζε εκανε λες και την γαμουσαμε 5 ατομα..) μαζεψα τα πραγματα και ληξαμε τον αγωνα ..

**

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 26, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
350
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
nikakhs
Μέλος
Εγγραφή:
16 Μαϊ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
3
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού