Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
5.0
Επικοινωνία
 
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ο φωτογραφος θελει ενα χερι ξυλο για να συνελθει... η κοπελα απο κοντα ειναι 10 κλασεις ανωτερη απο τις φωτο και ειναι πραγματικα κριμα γιατι το συνολο των κοριτσιων που δεν το αξιζουν τις παρουσιαζουν θεες και κοριτσακια σαν και το συγκεκριμενο που εχουν μελλον τις βγαζουν σαν ζομπι.. τεσπα η κοπελα απο κοντα ειναι μια χαρα , κοντουλα με γλυκο προσωπακι τις αρεσει αυτο που κανει το διασκεδαζει και το χαιρεται .. κωλος μικρος σφιχτος γυμνασμενος , βυζακι στητο , ωραια μυρωδια σωματος , καθαρη περιποιημενη.. για το σεξ δεν μπορω να εκφερω αποψη μιας και δεν ολοκληρωσα ( 3 φορες με εχυσε εκεινη σε σημειο που με ειχε απο κατω και την περιμενα να τελειωσει !! πιπα εκπληκτικη στο μπανιο στο κρεβατι παντου , 69 να χαιρεσαι να το κανεις μιας και το νιμου ειναι καθαρο περιποιημενο και πεταχτο.. αλλα ειπαμε .. πανω που ηθελα να ανανεωσω για να κανω κατεθεση υγρων τρωω ξενερα απο το επομενο ραντεβου της που το ειχε ηδη κανονισμενο ενω ηξερε οτι μπορει να εκανα refresh και σταματησα τον αγωνα κατι που την ξενερωσε (γιατι ειχαμε εκπληκτικο ρυθμο ενναλαγων ) ..
την συστηνω ανεπιφυλακτα σε ηλικιες 20-30 οπου κυριολεκτικα αν εχει κεφι και της αρεσεις θα σε πηδηξει μεχρι να λιωσει!

να περνατε καλα...

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 13, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Όχι
nikakhs
Μέλος
Εγγραφή:
16 Μαϊ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
3
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαΐου, 2012
Παίκτη στην εμφάνιση βάζεις 5 ενώ λές οτι είναι 10 φορές ανώτερη των φωτό και επικοινωνία 5 ενώ μιλάει άπταιστα ελληνικά Χμμμ;Μου εξηγείς σε παρακαλώ...?
17 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

στις φωτο ειναι εκτρωμα οπως την εχει βγαλει ο φωτογραφος .. απο κοντα ειναι μια κανονικη γλυκια κοπελιτσα 20 χρονων και τις βαζω 5 σε εμφανιση γιατι ειναι λιγο ανωτερη απο το μετριο σε βαση κλιμακας ποσοστο ομορφιας .. αφου πληρωνεις θελεις και κατι αξιολογο... επικοινωνια εννοω μεταξυ μας , βαζω 5 γιατι επικοινωνιακα δεν βρηκαμε γεφυρα για να πω οτι ειχαμε εκπληκτικο social time , αλλα τα ελληνικα της ειναι πολυ καλα και αυτη την στιγμη ειναι οτι πιο αξιολογο υπαρχει στην θεσσαλονικη .. επισης το 5 το εβαλα επικοινωνιακα γιατι πιστευω οτι οταν εχεις ενα ραντεβου κλεινεις το κινητο η το βαζεις αθορυβο ( κωδικας συμπεριφορας ) αλλα επειδη ειχε ζητηση χτυπουσε συνεχεια με αποτελεσμα να κλεισει και αλλο ραντεβου μετα απο μενα χωρις να με ενημερωσει ( οπως πιστευω οτι οφειλε ) σε περιπτωση που ηθελα να κανω refresh time .. οχι οτι με χαλασε απλα το αναφερω ως προς την δικη σας καλυτερη εικονα..

ελπιζω να σε βοηθησα..
17 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Βασικά σορρυ για το κράξιμο αλλα μόνο Θεσσαλονικείς μπορούν να είναι τόσο αυτοαναιρουμενοι. Αν είναι 10 φορές καλύτερη απο τις φωτο θα έπρεπε να τις βάλεις εμφάνιση τουλάχιστον 8. Η φωτο επίσης είναι πολυ καλές και μάλλον προσθέτουν αξία. Επίσης πραγματικα ασε μας με το πόσο άντρακλας είσαι που δεν κατάλαβες ότι η γκομενα σε δούλευε ψιλό γαζί...σε λίγο θα μας πεις και ότι σε ερωτεύτηκε κιόλας . Άντε πάμε για φραπέ σε λέω φιλαράκι...
17 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

χαχαχαχχααχ κορυφαιος !!!! καταρχην δεν ειπα οτι ειμαι απο θεσνικη αλλα οτι μενω εδω ... οποτε το κομπλεξ προς τους θεσνικεις ειναι αστοχο ( θυμισες μπακατσια που σουταρει τριποντο και δεν βρισκει ουτε στεφανι!! ) , δευτερον η βαθμολογια ειναι κατι εντελως τυπικο και εχει να κανει με την ψυχικη ιδιοσυγκρασια του καθενος σε σχεση αποδοσης εικονας με τιμη την οποια πληρωνεις για το εκαστοτε κοριτσι.. το πιο σημαντικο που πρεπει να κατανοησεις ειναι οτι escort girl μεταφραζεται σε συνοδο πολυτελειας , πραγμα που σημαινει οτι πληρωνεις για να εχεις αυτο που υπο κανονικες συνθηκες δεν θα τολμουσες να πλησιασεις ... εσυ κοιτα την φωτο της κοπελας αυτης και βγες και πες οτι ειναι 100% συνοδος πολυτελειας ( 20 χρονων κιολας ) και βγες και ποσταρετην με 8 αρια .. εγω απο την αλλη που ειπα οτι οι φωτογραφιες την αδικουν γιατι απο κοντα ειναι πολυ καλυτερη την εβαλα ενα τυπικο βαθμο γιατι το κοριτσι εχει εξελιξη και γουσταρει αυτο που κανει .. τι στραβωμα εφαγες με τον δηθεν αντριλικι που λες οτι πουλησα επειδη η κοπελα κατεθεσε υγρα και εγω οχι , ακομα δεν το καταλαβαινω..
οπως και να χει ομως προσπαθησε να βελτιωσεις καλυτερα τις κεραιες σου για να μπορεις να με πιανεις οταν πηγαινω για καφε στην κατερινη γιατι απο εκει ειμαι ....

** δεν λενε φραπε .. λενε φραπα !! φιλικα στο αναφερω για να κραζεις με σωστα επιχειρηματα την επομενη φορα ..
27 Ιουλίου, 2012
αυτη και η φιλη της η ευα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση ct.
στουντιοκοριτσα αντε στην καλυτερη περιπτωση cg
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5