Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.8 2 10
Γενική βαθμολογία

1.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

3.0
Εμφάνιση (σώμα)

1.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Αλο αδελφια!!!!!!Μεγάλο χαμόγελοΕχοντας τρελες καυλες αποφασισα να παρω την εν λογω κοπελα.Απο βενεζουελα και καλα.
Εχωντας καλη εμπειρια απο το γραφειο τους με την ελινα λεω δεν θα παιξει θεμα.Αρχιδια μαντολες ψωλες μαρμαρωμενες....ΘυμόςΘυμόςΘυμός
Εκλεισα ραντεβου ψιλοευκολα στον χωρο της και πηγα.
Στα κακα.
Το δωματιο ενα μουνι.Ουτε περναγες απο τις πεταμενες πετσετες.Η κοπελα?2Ο κιλα πιο χοντρη απο της φωτο 10 χρονια πιο μεγαλη και με αγενεστατη συμπεριφορα.Τεσπα οταν εχουμε καυλες εχουμε οποτε λεω αντε,μπορει να βγει θυσαυρος.Της λεω εγω να κανω μπανιο,αν και ειχα κανει και μου λεει εχω μονο μια πετσετα!!!!!Βγαινω εξω αρχιζει να γδυνεται και τι να δω!Ενα σωμα σαν τον παγκαλο να ξεχυνεται ολουθε!!!Και ενα σημαδι εκ γενετης λεει,στο μπουτι μαυρο με κοκκινο.Πραγματικα παθαινω σοκ μου λεει δεν ειναι κατι κακο και της λεω το ξερω!ειναι πολυ κακο.....και μεγαλο!!!!!!!!
Στα καλα.Πηρα τα λεφτα μου πισω,την αφησα να βριζει και σκεφτομουν τι γλυτωσα.

Εν κατακλειδι.Ουτε ζωγραφιστο δεν με ξαναβλεπουν τα τουρια.
Πηγα στο μασατζιδικο της γλυφαδας και περασα σουπερ\(ακολουθει κριτικη).ΣπασίκλαςΣπασίκλαςΣπασίκλαςΣπασίκλας

Τα σεβη μου και το νου μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Κακή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!
Τήρηση υπηρεσιών
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Μαΐου, 2012
Εγω θα περιμενω να διαβασω καποιον που εφερε εις περας το meeting γιατι ακουσα αλλα !!!
Τωρα τα του Look σεβαστα μιας και τα γουστα διαφερουν .
16 Μαΐου, 2012
ο τσαβες ειναι κορμαρα παντως μαν.....δεν ξερω μονο αν κανει cimΧμμμ;Μεγάλο χαμόγελο
G
gl
16 Μαΐου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3