Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 7 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μετά από τις διθυραμβικές κριτικές των προηγηθέντων συναθλητών αποφάσισα να συναντήσω την Γκλόρια. Συνεννόηση εύκολη με το γραφείο και κατέφθασα στο ξενοδοχείο. Με το που ανοίγει η πόρτα βλέπω έναν ξανθό 20χρονο άγγελο την πιο όμορφη "επαγγελματία" που έχω δει. Ματάρες,ποδάρες και πάνω απ όλα φυσικές βυζάρες. Πληρωμή και ντουγρού για μπάνιο. Με το που βγαίνω την σηκώνω όρθια και αισθάνομαι πολύ κοντός αν και δεν είμαι (1.82) αρχίζουμε τα φιλιά όπου απεύφεγε διακριτικά την γλώσσα. Όταν επέμεινα λίγο μου την έδωσε κι αυτή. Πίπα στα όρθια μέτρια προς καλή χρησιμοποιεί όμως πολύ χέρι.Νινί φοβερό που το έγλειψα αν και δεν είμαι φάν του αθλήματος. Στα τέσσερα είχαμε την πρώτη εισβολή όπου και διαπίστωσα την μόνη ατέλεια που έχει στο σώμα της μία ανοιχτή με αρκετά ψωμάκια περιφέρεια. Μετά αλλαγή στάσης cow girl όπου λόγω υπερβολικής ζέστης στο δωμάτιο είχαμε πτώση της στύσης. εκεί η μικρή έδωσε ρέστα αμέσως μου έβγαλε το προφυλακτικό και τον πήρε στο στόμα όπου λίγο μετά έγινε και η πρώτη κατάθεση. Πήγε στο μπάνιο και τα έφτυσε.Ντουσάκι ξανά και εγώ. Της ζήτησα ένα μασαζάκι για να χαλαρώσουμε λίγο αλλά δεν το χει καθόλου. Μετά από 20 λεπτά ξεκίνησε ο 2ος γύρος με αρκετά καλά φιλάκια και καλύτερη πίπα από την πρώτη φορά με κάβλωσε παραπάνω και ξεκινήσαμε πολύ δυνατά με ιεραποστολικό και μετα στα τέσσερα όπου τα έδωσα όλα και πρόσεξα ότι πρέπει να της άρεσε κι αυτής γιατί έβγαζε πιο έντονα βογγητά και έτριβε με το χέρι της το στήθος της. Μόλις την είδα να τρίβει τα βυζιά της τρελάθηκα και έχυσα μέσα της. Συμπέρασμα πολύ όμορφος 20χρονος άγγελος που αξίζει να την συναντήσεις το μείον της η μέτρια ρηχή πίπα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 23, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
320
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν