Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 5 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

8.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Τη Μαρίνα την γνώρισα μόλις εχθές (μάλλον καθυστερημένα) αφού όπως διαπίστωσα σήμερα την έχουν γνωρίσει κι άλλοι σε προηγούμενο τουρ της.
Αυτή ισχυρίστηκε πως την προηγούμενη φορά στην Ελλάδα ήταν μόνο για διακοπές.
Στα της συνάντησης τώρα ,για μενα έχει τις ιδανικές αναλογίες κ το ιδανικό ύψος για γυναίκα γύρω στο 1.70.
Ματάρες μεγάλες και πανέξυπνες ,χειλάρες ,βυζάρες και κωλάρα.
Πόδια καλλίγραμμα κοιλιά επίπεδη.
Από εμφάνιση σκίζει και εκεί τα βρήκαμε μια χαρά. Η φάση έδεσε γρήγορα όπως και η χημεία αφού είμασταν χαλαροί (παρόλο που ήταν ακόμα πρωί) και ξεκινησε με πίπα πριν με φιλήσει.
Η συνάντηση πήγε να παρεκλίνει και να γυρίσει σε απόλυτο pro αλλά εκέι πάιζει ρόλο η εμπειρία... την γύρισα 69 αφού τις εβγαλα τα φτιασίδια καλσόν και μαλακίες για τους ματάκηδες έχοντας την γυμνή σε απόλυτη επαφή σώμα με σώμα.
Το μουνί της είναι για όσκαρ ,περιποιημένο μοσχομυριστό και ζουμερό.
Μετά από 2-3 λεπτά πίπα ακά ,αρχισε πάλι να κλέβει και ξεκίνησε να μου φοράει το προφυλακτικό με το στόμα. (Που τοχε η πουτάνα κρυμμένο ήθελα ναξερα αφού την είχα ολόγυμνη!) Λεω έτσι είσαι τώρα θα σκούξεις (με την καλή έννοια).
Την πλάκωσα ενα δάχτυλο μπροστά ένα πίσω κ ένα στο στόμα και την ένιωσα να την ακούει αφού έτριβε πιο δυνατα το αιδοίο της στο πρόσωπό μου.
μετά από 10 λεπτά την σήκωσα να καθίσει πάνω μου και εκεί άρχισε η μεταμόρφωση.
Μαγκες δεν ξέρω τι λέτε το θέαμα να σου πηδάει τον πέο τέτοιο παιδί είναι μοναδικό και όσο της έτριβα τις βυζάρες τόσο ανέβαζε.
Την γκόμενα την καταλαβαίνεις αν την ακούει ή όχι από το πως συμπεριφέρεται στα μαλλιά της την ώρα της κάβλας.
Αν τα λύσει τότε σου κατσε τζόκερ ,και τα λυσε .... οπότε χαλάρωσαν οι άμυνες και το παιχνίδι ανοιξε...η μπάλα πήγαινε πάνω κάτω ,ο ρυθμός έγινε εξαντλητικός και οι φάσεις διαδέχονταν η μια την άλλη....αυτή είχε ιδρώσει πολύ αφού με μάρκαρε σε όλο το κρεβάτι στενά χωρις να με αφήνει να πάρω ανασα...
Τον έβγαζα τον έβαζα , της σκαμπίλιζα στα κωλομέρια και αυτή ανέβαζε κι αλλο ώσπου την αρχισα και στα μπινελίκια από την εξέδρα για να γίνει βρώμικη....
Εκεί ηταν που έχασε τον έλεγχο και την ένοιωσα με σπασμούς να τελειώνει πάνω μου ενώ εγώ απολάμβανα άλλη μια νίκη ,αυτή την φορά με πολύ καλό αντίπαλο!
Και αφού τελείωσε ξαφνικά άλλαξαν όλα ...κάθισε στο πλάι και άρχισε τα finish please πιάνοντας τον με το χέρι για να με τελειώσει...σιγά μην με τελείωνε οπότε σηκώθηκα με ελαφρά και της είπα αστο κορίτσι μου μην το χαλάσουμε τώρα καλά τα πήγαμε ως εδώ, εσύ μια χαρά πέρασες μας έχυσες ,και τώρα που'ρθε η σειρά μου εγώ θα τα ριξω στην παλάμη? ΝΙΕΤ!
Ειχα ήδη στο μυαλό μου την επόμενη σταση στης Πωλίνας και έτσι λίγο με ένοιαζε το αποτέλεσμα . Είχε γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι που το ευχαριστηθήκαμε και οι δύο .
Αυτή ντύθηκε περιμένοντας τον επόμενο και εγώ πηγαίνοντας στην επόμενη πόρτα που με περίμενε μια καινούργια περιπέτεια...

Συστήνεται για μπον βιβέρ, γαλαντόμους πλευμπόυδες που όταν κάθονται σε ένα τραπέζι δεν έχουν σκοπό να χορτάσουν το στομάχι τους αλλά να γευτούν όλα τα αρώματα ,τις μυρωδιές και τις γεύσεις στον ουρανίσκο τους ....Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 20, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
NITRO
Τιμημένος
151
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, antisthenis

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Απριλίου, 2012
axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaxaxaxaxaxa......και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!!!!
22 Απριλίου, 2012
τύφλα να έχει το χτεσινό ματρσελόνα-ρεάλ!!Γλώσσα
22 Απριλίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τα 200 € που γράφεις τα'δωσες ή στα'δωσε αυτή;
22 Απριλίου, 2012
δεν τα αξιζει παιχτη?Κουλ αφου ο ψηλος την εκανε να χυσει και νειωσει γυναικα!
αααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχα!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4