Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 4 10
Citytours
7367
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Συνάντηση με την Regina η συνεννόηση με το πρακτορείο για ακόμα μία φορά άψογη.Μόλις άνοιξε την πόρτα και αφού είχα ζητήσει dress code:nurse αντίκρυσα σχεδόν την κοπέλα των φωτογραφιών γιατί το χτένισμα των μαλλιών της και το make-up ήταν πολύ μέτρια καμία σχέση με αυτά των φωτογραφιών. Στο σώμα είναι άψογη με piercing στον αφαλό.Τα βυζιά 2,5άρια αλλά πολύ σκληρά σαν πέτρα λίγο πρόχειρη η δουλειά που της έγινε από τον πλαστικό.Της έδωσα πρώτα τα λεφτά και μετά μπήκα για ντουζάκι. Μόλις βγήκα φιλάκια και ξεκούμπωμα της στολής. Αμέσως μετά μου έκανε μια καλή πίπα και με λίγο περιποίηση στη γύρω περιοχή, μετά ιεραποστολικό, από πάνω και doggie όπου είδα ότι δεν θα αντέξω άλλο και της πρότεινα να την χύσω στο πρόσωπο. Σ' αυτό το σημείο προσπάθησε να με κάνει να χύσω στα τέσσερα, κουνιόταν μόνη της αλλά δεν της την χάρισα βγήκα εγκαίρως. Μου είπε καλύτερα στο στόμα, γιατί κάποιος την είχε πετύχει στα μάτια και δεν θα ήθελε να της ξανασυμβεί, μόλις τελείωσα πήγε κατευθείαν στο μπάνιο να τα φτύσει. Αμέσως μετά ένα καλό μασαζάκι και πολύ λογοδιάρροια δεν σταματούσε με τίποτα. Προσέξτε με το μασάζ τρώει πολύ χρόνο και σε χαλαρώνει μην ξεχνιέστε. Αν δεν της έλεγα εγώ για δεύτερο γύρο δεν θα γινόταν τίποτα. Μου λέει έχουμε 16 λεπτά ακόμα μπορούμε να ξανακάνουμε σέξ. Μ αρχίζει μια καλή πίπα και την βάζω από κάτω και μετά σε doggie όπου την σφυροκόπησα δυνατά και μου έκανε κάτι σπαστικά κουνήματα για αν το αποφύγει που μου την έσπαγε και μετά από λίγο γυρνάει μόνη της χωρίς να την πω τίποτα βγάζει το προφυλακτικό και μου λέει να την χύσω στο σώμα μου τον έπαιξε σαν ρομπότ και με ξενέρωσε η όλη βιασύνη της τόσο πολύ που της είπα άστο δεν γίνεται βάλε προφυλακτικό να δοκιμάσουμε μήπως χύσω ιεραποστολικό αλλά δεν μπορούσα με τίποτα γιατί μου την είχε σπάσει. Στο σέξ εντω μεταξύ κάνει την μαλακία και κλείνει τα μάτια και τα βογγητά της είναι προκλητικά ψεύτικα καμία σχέση με την Juliet που πήρα πρόσφατα έχει πολλά ψωμιά ακόμα να φάει.Γενικά έχει μία υπερβολική βιασύνη και επαγγελματισμό που εμένα προσωπικά μου την έσπασε και ενώ την είχα ρωτήσει στην αρχή αν έχει άλλο ραντεβού καπάκι μετά από μένα και μου είπε όχι μετά ξέχασε τί μου είχε πει και μου είπε ότι πρέπει να φύγω γιατί πρέπει να ετοιμαστεί για τον επόμενο ψέμα με ουρά δηλαδή.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 24, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα φτύνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Σχόλια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Τις βάζεις 9αρια και μετά με λες οτι κακώς τις θεοποιούμε?
Πες μου, τι δεν καταλαβαίνω?
Η τύπισσα έχει μέσο όρο 8,7 και πάει να βγει το καλύτερο ct ever στην χώρα μας.....
Με τις υγείες σας!!!!