Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 4 10
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Συνηθισμένη σκηνή στη μέση του δρόμου με το κινητό να ψάχνω ελεύθερο κορίτσι μέσα στα επόμενα 15 λεπτά.
Και όταν πέφτει το 3G η μόνη λύση είναι η βοήθεια του παππού ...συγνώμη του κοινού!

Τραβα στη Ρεγκίνα σκύλε με προέτρεψε η γριά αλεπού της Αθήνας ,φαίνεται τούμπανο... όπερ και εγένετο.

Ανοίγει η πόρτα και συναντώ μια ξανθιά Ρωσσόφατσα με γαλάζια μάτια επάνω σε ψηλοτακουνα με ένα άσπρο φόρεμα.
Σωματότυπος στρίπερ με στενή μέση ,πεταχτό κωλαράκι με μια υποψία ουλής στο πίσω αριστερό κωλομέρι, βυζί 2άρι σιλικόνης με ρόγα που βγάζει μάτι,κοιλιά επίπεδη με piercing και πόδια λεπτά και καλλίγραμμα.

Σε πρώτη ανάγνωση τίποτα ιδιαίτερο απλά άνω του μέσου όρου σωματότυπος και ευγένεια. Με μια προσεκτικότερη ματιά βλέπω τη στολή που έως εκείνη τη στιγμή πίστευα ότι ήταν λευκό στενό φόρεμα.
- Τί είναι αυτό την ρωτάω, έχεις ντυθεί νοσοκόμα?
- Νταααα, μου κάνει
- εντάξει της λέω μια χαρά, και εγώ άρρωστος είμαι θα δεις και μπήκα για ντους...

Γυρίζοντας πίσω την είδα να γδύνεται και να κουνιέται ρυθμικά σα στρίπερ αφήνοντας μόνο την καλτσοδέτα της και τις γόβες...
Ηταν φανερό πως υπήρχε χημεία και το έδειχνε αφού τα ζουμιά τα ένοιωθα να στάζουν στο χέρι μου...
Αιφνιδιάστηκε από την πρώτη στάση μας στο πλάι πρόσωπο με πρόσωπο αλλά δεν μάσησε , αλλά το κατα ευχαριστήθηκε όταν ανέβηκε από πάνω μου και εγώ της πέρασα ένα δάχτυλο στο κωλαράκι για να ανοίξει. Στο δεύτερο δυσανασχέτησε και το κωψα για να μην χαλάσω την στιγμή..
Η συνέχεια ήταν εξίσου εντυπωσιακή , σε κάθε αλλαγή στασης τον έπαιρνε στο στόμα της τον καθάριζε και ξαναρχίζαμε...
Θα λεγα πως δεν είμαι ο ιδανικός για να δώσει την αντικειμενικότερη βαθμολογία αφού η τύπισσα έβγαλε γούστα (όχι τίποτα τρελά μη νομίζετε, GFE κατάσταση καθαρή) αλλά με πολύ πάθος και ένταση.
Σε κάποια φάση φοβήθηκα μην της ξεριζώσω και τα extentions και χαλάρωσα και της τα'δωσα στον κώλο....

Συστήνεται στου λάτρεις της πίσω πόρτας αφού συνδυάζεις GFE πήδημα μετα κώλου ,πράγμα σπάνιο!

Φεύγοντας την είδα να φοράει πάλι την στολή και να περιμένει τον επόμενο ...ασθενή

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 16, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
NITRO
Τιμημένος
151
Πόντοι:
37.127
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ZeroTolerance, antisthenis

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Μαρτίου, 2012
Aρχηγέ, με μπέρδεψες τώρα... Γιατί "Πρωκτικό Οχι"; Αφού παραπάνω μας λες καθαρά πως τον δίνει; Χμμμ;
19 Μαρτίου, 2012
κι εγω την ιδια απορια εχω... τελικα πηρες κωλο?
19 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δεν εμπαινε ρε παιδια τι να κανα;
20 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Aμ' πες μου έτσι...άδικα η χαρά!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4