Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 22 10Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Συνάντηση με την Juliet μετά από πολύ καλή συνεννόηση με το πρακτορείο.Ανοίγοντας η πόρτα αντίκρισα αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες με πολύ μικρή επεξεργασία.Η κοπέλα είναι πολύ όμορφη 25 χρονών το πολύ με κλασική ρώσικη ομορφιά ξανθιά με καταπράσινα μάτια.Με υποδέχθηκε με ένα κοντό φορεματάκι όπως ακριβώς είχα ζητήσει και λόγω του κακού περιστατικού ( life44) που είχε προηγηθεί της έδωσα από μόνος μου αμέσως τα λεφτά. Βούρ για μπάνιο και μόλις βγήκα μ αρχιζει κάτι φιλιά βαθιά υγρά με γλώσσα σαν να ήμουν ο γκόμενος της που έχει καιρό να δει. Η πίπα της πάρα πολύ καλή και έγλειψε και τ αρχίδια σαν παγωτό κοιτώντας με με αυτές τις ματάρες. Ανέβασμα από πάνω με πολλά αληθοφανή βογγητά που με κάβλωσαν ακόμα πιο πολύ, μετά ιεραποστολικό doggie και τελείωμα στο στόμα όπου κάποια τα κατάπιε και κάποια ξέφυγαν και έσταζαν από τα υπέροχα χείλη της αυτή η εικόνα θα μου μείνει σαν σκηνή από τσόντα. Ο δεύτερος γύρος παρόμοιος με τον πρώτο μόνο που τελείωσα μέσα της.Δεν ζήτησε λεφτά έξτρα για το CIM.Το μόνο αρνητικό είναι τα Αγγλικά της που χρειάζονται βελτίωση κατά τ' άλλα φοβερή.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 10, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Μαρτίου, 2012
Ποιος ενδιαφέρεται να μιλήσει Αγγλικά όταν έχει τέτοιο κορμί απένταντί του!! Εγώ πάντως όχι
ΜrKavlopoulos
15 Μαρτίου, 2012
Χαχα , Σιτυτουρινγ ε ? ανεβηκαμε επιπεδο ... μπραβο Αξιος
jo145
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2