Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 22 10
Γενική βαθμολογία

6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ας κάνω εγώ την αρχή για την juliet2 (με πολλή δουλειά η κοπέλα........)!

Η ημερομηνία είναι ενδεικτική για ευνόητους λόγους.

Η κοπέλα σχεδόν ότι στις φωτο, τηρεί τα του service , δεκτική με καλή συμπεριφορά , με πρωτοβουλίες ,και οι πιθανότητες να φύγεις κουρασμένος απο το χοτέλι είναι με το μέρος σου, υπάρχει όμως ένα θέμα με την καθαριότητα.

Τι εννοώ , ενώ δεν μύριζε άσχημα ώστε να με αποτρέψει απο την αρχή και να φύγω, υπήρχε όμως υποψία ότι δεν είχε κάνει ντούζ πριν φτάσω εγώ ,και εξακριβώθηκε με την συμπεριφορά της στο διάλειματα σε σχέση με το ντούζ , αλλά και στο τέλος του αγώνα , που δεν έκανε ντουζ και ούτε σκόπευε (έριξε λίγο νερό τοπικά, απο τον νιπτήρα Θυμός)
Καλού κακού βάλτε την να κάνει ένα ντουζάκι πριν την έναρξη του αγώνα (στα αρνητικά και το κακής ποιότητας χοτέλι που κλείνουν σε αντίθεση με αυτό που περιμένεις απο ενα citytour , αλλα οκ το ξέρεις απο την αρχή οπότε είναι επιλογή σου να πάς. ).

Φιλικά!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 02, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Μαρτίου, 2012
Ο πιο σίγουρος τρόπος είναι να πας στο μπάνιο μαζί της και να την πλύνεις! γιατί και να την πεις να παει τοτε μπορει αν βαριεται απλα να βαζει την βρυση να τρεχει???...γιατί όμως τόσο χαμηλή κριτικη στην εμφάνιση???ειναι ασχετο με την καθαριοτητα...αν ειναι οπως στις φωτο η κοπελα παιρνει 9,όχι 6.
02 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Έχει δίκιο ο lifeg44! Τεσπα !Μπράβο που μας διαφώτισες , αλλά έγραψες ελάχιστα για την ουσία τελικά.
03 Μαρτίου, 2012
Eγώ παντός θέμα με την καθαριότητα δεν είχα κανένα.. το κορίτσι πολύ καλό service , παρά πολύ όμορφη (ακριβώς όπως η φωτο ) με πολύ καλή συμπεριφορά .

Στα μείον θα συμφωνήσω με τον jkos ότι το δωμάτιο ήταν ψιλοαπαραδεκτο ( αλλά το κορίτσι κάνει και outcall ), τα αγγλικά της δεν είναι και τα καλύτερα και για τους πολύ απαιτητικούς ότι δεν είναι πολύ καιρό στον χώρο του επαγγέλματος.

κατά τα αλλά εγώ πέρασε υπέροχα.. 8,5+ από μένα
03 Μαρτίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Εγω θα συμφωνήσω με τον τελευταίο και τα υπόλοιπα είναι κοροφεξαλα με το συμπαθιο .
03 Μαρτίου, 2012
Η βαθμολογία είναι με άριστα το 8, έχετε δίκιο πάνω σε αυτό έπρεπε να το διευκρινήσω.Όσο για κάποια άλλα σχόλια περι κουραφέξαλα εγώ είδα κάτι στραβό και είπα να ενημερώσω, (το μόνο σίγουρο είναι ότι τον επόμενο τον είδε χωρίς να έχει κάνει ντούζ , για εμένα απαράδεκτο , και ενίσχυσε την υποψία μου ότι ούτε και πρίν απο μένα είχε κάνει ντούζ).

Για μένα οι κανόνες υγιεινής είναι must και θα πρέπει να μην κάνουμε υποχωρήσεις πάνω σε αυτό , ειδικά όταν μιλάμε για γκόμενες που πληρώνοντε αδρά και δεν είναι πουτάνες μεταξουργείου .
Αυτά....... και να με συγχωρείτε αν ενόχλησα , εγώ να ενημερώσω ήθελα και τίποτα παραπάνω.

Εξάλου ενημέρωσα ότι έφυγα κουρασμένος Χαμόγελο

Φιλικά πάντα.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5