Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 22 10Γενική βαθμολογία
6.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Ας κάνω εγώ την αρχή για την juliet2 (με πολλή δουλειά η κοπέλα........)!
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική για ευνόητους λόγους.
Η κοπέλα σχεδόν ότι στις φωτο, τηρεί τα του service , δεκτική με καλή συμπεριφορά , με πρωτοβουλίες ,και οι πιθανότητες να φύγεις κουρασμένος απο το χοτέλι είναι με το μέρος σου, υπάρχει όμως ένα θέμα με την καθαριότητα.
Τι εννοώ , ενώ δεν μύριζε άσχημα ώστε να με αποτρέψει απο την αρχή και να φύγω, υπήρχε όμως υποψία ότι δεν είχε κάνει ντούζ πριν φτάσω εγώ ,και εξακριβώθηκε με την συμπεριφορά της στο διάλειματα σε σχέση με το ντούζ , αλλά και στο τέλος του αγώνα , που δεν έκανε ντουζ και ούτε σκόπευε (έριξε λίγο νερό τοπικά, απο τον νιπτήρα )
Καλού κακού βάλτε την να κάνει ένα ντουζάκι πριν την έναρξη του αγώνα (στα αρνητικά και το κακής ποιότητας χοτέλι που κλείνουν σε αντίθεση με αυτό που περιμένεις απο ενα citytour , αλλα οκ το ξέρεις απο την αρχή οπότε είναι επιλογή σου να πάς. ).
Φιλικά!
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική για ευνόητους λόγους.
Η κοπέλα σχεδόν ότι στις φωτο, τηρεί τα του service , δεκτική με καλή συμπεριφορά , με πρωτοβουλίες ,και οι πιθανότητες να φύγεις κουρασμένος απο το χοτέλι είναι με το μέρος σου, υπάρχει όμως ένα θέμα με την καθαριότητα.
Τι εννοώ , ενώ δεν μύριζε άσχημα ώστε να με αποτρέψει απο την αρχή και να φύγω, υπήρχε όμως υποψία ότι δεν είχε κάνει ντούζ πριν φτάσω εγώ ,και εξακριβώθηκε με την συμπεριφορά της στο διάλειματα σε σχέση με το ντούζ , αλλά και στο τέλος του αγώνα , που δεν έκανε ντουζ και ούτε σκόπευε (έριξε λίγο νερό τοπικά, απο τον νιπτήρα )
Καλού κακού βάλτε την να κάνει ένα ντουζάκι πριν την έναρξη του αγώνα (στα αρνητικά και το κακής ποιότητας χοτέλι που κλείνουν σε αντίθεση με αυτό που περιμένεις απο ενα citytour , αλλα οκ το ξέρεις απο την αρχή οπότε είναι επιλογή σου να πάς. ).
Φιλικά!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 02, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Στα μείον θα συμφωνήσω με τον jkos ότι το δωμάτιο ήταν ψιλοαπαραδεκτο ( αλλά το κορίτσι κάνει και outcall ), τα αγγλικά της δεν είναι και τα καλύτερα και για τους πολύ απαιτητικούς ότι δεν είναι πολύ καιρό στον χώρο του επαγγέλματος.
κατά τα αλλά εγώ πέρασε υπέροχα.. 8,5+ από μένα
Για μένα οι κανόνες υγιεινής είναι must και θα πρέπει να μην κάνουμε υποχωρήσεις πάνω σε αυτό , ειδικά όταν μιλάμε για γκόμενες που πληρώνοντε αδρά και δεν είναι πουτάνες μεταξουργείου .
Αυτά....... και να με συγχωρείτε αν ενόχλησα , εγώ να ενημερώσω ήθελα και τίποτα παραπάνω.
Εξάλου ενημέρωσα ότι έφυγα κουρασμένος
Φιλικά πάντα.