Λεπτομέρειες αξιολόγησης

3.8 2 10
Γενική βαθμολογία

3.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

4.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μετά από αρκετό καιρό αποχή από τα Tours, τι το θελα, ξαναπήγα!Δεν είχα πολλές απαιτήσεις, α΄΄'α ήθελα τουλάχιστον καλή εμφάνιση κ ένα αξιοπρεπές σεξ.Είχα πει ότι θα έκανα μεταβολή αν η κυρία ήταν μπάζο.Χτυπάω την πόρτα τελικά και η πρώτη εντύπωση ήταν θετική.Ωραίο ντυσιματακι, πιο ωραίο πρόσωπο απ οτι στις φωτό.Μπαίνω με αναπτερομένο ηθικό!Βγάζει τα ρούχα κ βλέπω ένα αδύνατο σώμα, μέτριο σαν σύνολο, 2αρι σχετικά πεσμένο στήθος, με καλή υφή, μικρός ,πεσμένος κώλος, γύρω στο 1,75 ύψος.Αρχίζει με χαδάκια,φιλάκια και μια μέτρια πίπα,κανα 2 εναλλαγές στάσεων, όπου κ τελείωσα.Μέχρι εδώ ασ τα λέμε καλά.Λέω θα έρθει καλύτερη συνέχεια, έχω κ το anal!!Αμ δε!!!!!Πριν ξεκινήσουμε ξανά, μου λέει ότι θαέρθει άλλος πελάτης πριν τελείωσω εγώ, όχι γ αυτη, αλλά για την Ανεμόνα, την άλλη κοπέλα του γραφείου, είχαν ένα δωμάτιο!!Της λέω δεν παίζει κατι τέτοιο, να περιμένει.Τελως παντων, συνεχίζουμε,μετρια πίπα,σκουφί κ πάω να μπω απο πίσω.Που να μπω?Είναι κάπως στενή, αλλά αυτη τραβιόταν συνεχως!!Μετά απο αρκετες προσπάθειες κ δεν τα καταφερα, συνεχίζω από μπροστά, τουλάχιστον θα τα αδειάσω στο στόμα λέω!!Που να ξερα οτι της κοπέλας δεν της αρεσει!!Ουτε το 69 της άρεσε!!Μακρια, δεν θέλω να πω τίποτα αλλο!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 20, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Μέλος
7
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Φεβρουαρίου, 2012
Σε καταλαβαίνω παίχτη! Βέβαια δεν την πάτησες τόσο άσχημα όσο εγώ με την Milena του ίδιου πρακτορείου... Διάβασε την κριτική μου να παρηγορηθείς!!! Απ' ότι φαίνεται το συγκεκριμένο πρακτορείο το έχει σύστημα... Ψάχνουν για μαλάκες για να τους τα τρώνε με ξεπέτες και προχειράντζες. Δεν ξέρω πως θα γίνει να οργανωθούμε και να ανοίξουμε ένα thread ειδικά για το πρακτορείο για να ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η υπόθεση βρωμάει, ώστε να την πατήσουν όσο το δυνατόν λιγότεροι...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1