Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 1 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Η ημερομηνία δεν είναι ακριβής, μην βαράτε, δεν κρατάω ημερολόγιο Γλώσσα

Η συνάντηση έγινε στο γνωστό ξενοδοχείο και η συνεννόηση ήταν γρήγορη και απλή. Η Victoria με υποδέχτηκε με ελαφρύ μακιγιάζ, pony tail και ένα μακρύ εμπριμέ φόρεμα που με έβαλε σε σκέψεις σχετικά με το τι μπορεί να κρύβετε από κάτω. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό αλλά περιποιημένο. Ανταλλάξαμε μερικά φιλάκια και μπήκα για μπάνιο εντυπωσιασμένος καθώς είναι πρώτη φορά που κλείνω κοπέλα από το συγκεκριμένο πρακτορείο και δεν μου ζήτησε τα λεφτά μπροστά !

Βγαίνοντας το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ξεφορτωθώ το φόρεμα για να δω τι κρύβετε στο kinder εκπληξη Χαμόγελο Ευτυχώς όλα καλά ! Η κοπέλα έχει αναγενησιακού τύπου σωματότυπο που σε συνδυασμό με την ηλικία της έχουν αποτέλεσμα ένα ζουμερό κορμάκι, αρκετά fuckable. Αν είσαι λάτρης του λεπτού κορμιού τύπου μοντέλου μάλλον δεν θα ενθουσιαστείς αλλά προσωπικά χαλιέμαι μόνο από πράγματα όπως η κυτταρύτιδα, περιττά κιλά, τραχύ δέρμα, σημάδια και σωματική δυσαναλογία που δεν υπήρχαν στη συγκεκριμένη Κουλ

Στη μάχη η Victoria είναι τελείως gfe, της αρέσει η επαφή, τα φιλάκια, τα χαδάκια και τα συναφή. Δεν θα μπω σε λεπτομέριες πέρα του ότι η κοπέλα τελείωσε 2 φορές με σπασμούς πράγμα που είναι σπάνιο μιας και τις περισσότερες δεν τις ενδιαφέρει αν είσαι μέσα τους αλλά και βελτιώνει κατά πολύ την εμπειρία της συνάντησης !

Σημειωτέον ότι δεν μου ζήτησε ποτέ τα λεφτά, της τα άφησα από μόνος μου στο κομοδίνο φεύγοντας..

Γενικά μια ευχάριστη εμπειρία.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 11, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή