Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 75 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Καταρχήν να πω ότι είναι η πρώτη μου κριτική. Αν και το άθλημα το εξασκώ καιρό, αποφάσισα να ψάξω inside info τελευταία μετά από 2-3 φόλες που έφαγα.. (θα σας ενημερώσω προσεχώς).Η ημερομηνία της συνάντησης δεν είναι ακριβής, συγχωρέστε με αλλα δεν κρατάω ημερολόγιο.

Επί της ουσίας, το ραντεβού έκλεισε μεσημέρι σε ξενοδοχείο νοτίων προαστίων. Η κοπέλα άργησε γύρω στα 30 λεπτά αλλά με την καύλα σε αναμονή την συγχώρεσα και προχωρήσαμε στα ενδότερα Σπασίκλας Από εμφάνιση τίποτα το ιδιαίτερο αλλά και τίποτα που να σε χαλάει, δεν είναι πάντως η γκόμενα που θα γύρζα να κοιτάξω στο δρόμο. Ντυσιματάκι casual, όχι ιδιαίτερα στυλάτο, μαλλιά πιασμένα πίσω, δόντια σχετικά στραβά, ύψος 1,75 με τακούνια (1,65-1,70 χωρίς) και βλέμμα κουρασμένο. Ως εδώ μέτρια τα πράγματα Χμμμ;

Της προτείνω να κάνουμε ντουζάκι αλλά μου λέει ότι είναι έτοιμη και καθαρή, ανταλάζουμε λίγα χαδάκια και φιλάκια, παίρνει το χρήμα και μπαίνω στο μπάνιο. Βγαίνοντας όμως τα πράγματα άρχισαν να βελτιώνονται αισθητά Χαμόγελο

Στο κορμί μπορώ να πω ότι είμαι απαιτητικός και η μικρή Σύνθια δεν με απογοήτευσε. Στήθος μέτριο προς μικρό, ωραίες και στητές ρογίτσες, κωλαράκι αψεγάδιαστο, μουνάκι καθαρό και ξυρισμένο και δέρμα περιποιημένο, όλα καλά.

Από σέρβις τώρα μπορώ να πω ότι έχουμε να κάνουμε με μια εργατική κοπέλα που σέβεται τα χρήματα σου. Ξεκινήσαμε με 69 και μετά αλλάζαμε στάσεις μέχρι να καταλήξουμε στα όρθια με τη μικρή κρεμασμένη επάνω μου όπου και κατέθεσα.. Συνεχίσαμε με λίγη συζήτηση σε μέτρια αγγλικά (η επικοινωνία δεν είναι και το φόρτε της) και σύντομα ξεκινήσαμε το δεύτερο γύρο, οποίος κατέληξε σε όμορφη-βαθειά-ορεξάτη πιπούλα και τη Σύνθια να δέχεται ευχαρίστως το cim.

Εν κατακλείδι, η κοπέλα είναι μάλλον πιο πολύ gfe από pse, δεν θα πάθεις πλάκα επειδή τη γάμησες αλλά σίγουρα περνάς ευχάριστα. Αν δεν υπάρχει κάτι σούπερ στον ορίζοντα είναι πιστεύω μια safe επιλογή για να εκτονώσεις τις ορμόνες Γλώσσα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 28, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
230
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ακριβέστατες
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Ίσως
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Δεκεμβρίου, 2011
Πολύ καλή η πρώτη σου κριτική! Keep fucking & writing!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1