Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 42 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Είναι η πρώτη κριτική που κάνω στο site αλλά την κάνω επειδή η κοπέλα πραγματικά αξίζει τα λεφτά της.Φτάνω στο ξενοδοχείο του γνωστού οπλαρχηγού όπως το έχουν αναφέρει πολλοί εδώ μέσα απογευματάκι κατα 10' λεπτά αργοπορημένος.Εν τω μεταξύ στα ασανσέρ να περιμένουν καμιά 20αριά Ιάπωνες γέροι και να γίνεται της πουτάνας.Ανεβαίνω στο δωμάτιο με κερνάει ποτάκι,πάω για ντουζάκι και βγαίνω.Από τη στιγμή που μπήκα στο δωμάτιο η κοπέλα είχε ένα βλέμμα που ήταν σα να σου έλεγε σκίσε με εδώ και τώρα.Αυτό έκανα κι εγώ.Πλακωνόμαστε στα φιλιά,φιλάει και πολύ παθιασμένα,προχωράμε και στο ψητό και η πρώτη κατάθεση ήρθε στο στοματάκι της όπου τα ρούφηξε όλα.Πάλι για ντουζάκι,μετά κουβεντούλα όπου μου είπε την ιστορία της ζωης της,άρχισα να μιλάω κι εγώ και δεν σταματούσα και ξαφνικά μου λέει γιατί φόρεσα πάλι το boxeraki μου και με πλακώνει σε ένα 2ο γύρο όπου πραγματικά έχασα το φώς μου και από την πίπα και από το γαμήσι που έκανε.

Πραγματικά η κοπέλα τα δίνει όλα και τα παίρνει όλα!Επίσης μιλάει και πολύ καλά Αγγλικά καθ'ότι κάτοικος Λονδίνου.

Μια καλή επιλογή πιστεύω,την προτείνω σε όποιον δεν θέλει να κλαίει τα λεφτά του.Τα τιμάει και με το παραπάνω!!

See you soon Nataly!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 22, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή