Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 18 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
θα ξεκινησω λεγοντας οτι κανει την σουπερ αγαπημενη μου πιπα , υγρη με εναλαγες ταχυτητας με το γλωσσακι να δουλευει σωστοτατα. Πηγε να μου φαει αρχικα χρονο με μπιρι μπιρι την αφησα κανενα 15λεπτο ετσι να πουμε και οτι γνωριστηκαμε και καλα , της λεω μη κοπτεσαι παω να κανω ενα ντουσακι και εσυ λεγε .Αργοτεροτερα την εβαλα στα 4ρα και πρεπει να πηγαινοερχομουνα κανενα 30πτο . μετα ειχαμε παλι κουβεντουλα με θεα τον πισινο της ο οποιος ειναι κουλουροσοκολατενιος . `Συνεχισαμε στο δευτερο και τελικο γυρω με διαφορες στασουλες αλλα με τελικο σταθμο την πιπα η οποια θα κρατησε κανενα 20-25πτο ακουραστη αλλα και εγω τα κραταγα μεχρι να σκασω γιατι την ειχα καταβρει , εναπωθεσα πανω στις τρισχαριτωμενες παλαμες τις , μπανακι και τα ξαναλεμε ...νομιζω. Πολυ ευχαριστη κοπελα, πεντακαθαρη, με σφιχτο σωματακκι, κοθλουλι βεβαια αλλα δεν με χαλασε καθοτι ειναι καλο το rotation , οχι ολο με αλογα και τα γατακια εχουν τη χαρα τους .......η JANE αυτο ειναι γατουλα....... με αριστα το 20 βαζω 16,5 ........τελος

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 15, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
450
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών