Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.0 18 10
Citytours
35500
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Δεύτερο ραντεβού με την jane και αρκετά καλύτερο από το πρώτο!!!, στο οποίο είχε αφήσει υποσχέσεις για το μέλλον που τις εκπλήρωσε.
Δεν θα αναφερθώ στα στησίματα που παίρνει πάνω στο σεξ και στην πίπα που κάνει, για αυτά διαβάστε προηγούμενες κριτικές, αλλά στο ότι αυτή την φορά ήταν πολύ πιο χαλαρή και απελευθερωμένη (να πώ?) και στους 3 γύρους που έλαβαν χώρα με έκανε και έχασα το φώς μου, αλλά και στα διαλείματα, συζήτηση με χιούμορ και πολύ καλή συννενόηση και επικοινωνία. Μετά από αυτό το ραντεβού μπήκε στο προσωπικό μου top5. Τέλος
Α ΒΑΒΥ της φέρανε πίσω την βαλίτσα της και με περίμενε με ένα φορεματάκι, μμμούρλια!!!!
Δεν θα αναφερθώ στα στησίματα που παίρνει πάνω στο σεξ και στην πίπα που κάνει, για αυτά διαβάστε προηγούμενες κριτικές, αλλά στο ότι αυτή την φορά ήταν πολύ πιο χαλαρή και απελευθερωμένη (να πώ?) και στους 3 γύρους που έλαβαν χώρα με έκανε και έχασα το φώς μου, αλλά και στα διαλείματα, συζήτηση με χιούμορ και πολύ καλή συννενόηση και επικοινωνία. Μετά από αυτό το ραντεβού μπήκε στο προσωπικό μου top5. Τέλος
Α ΒΑΒΥ της φέρανε πίσω την βαλίτσα της και με περίμενε με ένα φορεματάκι, μμμούρλια!!!!
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 14, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών