Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 4 10
Citytours
6069
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Από ενστικτό αλλά επειδή βόλευε και η θέση του ξενοδοχείου της, επισκέφθηκα την εν λόγω κυρία.
Εμφάνιση: καλή εώς πολύ καλή. πολύ όμορφα μάτια, καλοδιατηρημένο σώμα (στο οποίο όμως υπάρχουν πολλές πανάδες, φακίδες κ.α.)
Διάθεση: σε εμένα έβγαλε τρομερή διάθεση και γενικά πρέπει να το δουλεύει το μερακάματο. Επίσης, το θετικό είναι οτι έχει ένα διαρκές χαμόγελο, κάτι σημαντικό αφού δεν μπορώ να λειτουργήσω με ξινισμένες γκόμενες.
Συνολική εντύπωση: ένα αρκετά σέξι κορίτσι που προτείνεται ανεπιφύλακτα για δοκιμή.
Υπηρεσίες: εδώ συναγωνιστές δεν μπορώ να βοηθήσω. Για τις δικές μου εύκολες και χαλαρές απαιτήσεις όλα πήγαν καλά. Οι πιο έμπειροι όμως θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν με ανάλογες κριτικές.
Εμφάνιση: καλή εώς πολύ καλή. πολύ όμορφα μάτια, καλοδιατηρημένο σώμα (στο οποίο όμως υπάρχουν πολλές πανάδες, φακίδες κ.α.)
Διάθεση: σε εμένα έβγαλε τρομερή διάθεση και γενικά πρέπει να το δουλεύει το μερακάματο. Επίσης, το θετικό είναι οτι έχει ένα διαρκές χαμόγελο, κάτι σημαντικό αφού δεν μπορώ να λειτουργήσω με ξινισμένες γκόμενες.
Συνολική εντύπωση: ένα αρκετά σέξι κορίτσι που προτείνεται ανεπιφύλακτα για δοκιμή.
Υπηρεσίες: εδώ συναγωνιστές δεν μπορώ να βοηθήσω. Για τις δικές μου εύκολες και χαλαρές απαιτήσεις όλα πήγαν καλά. Οι πιο έμπειροι όμως θα πρέπει να το επιβεβαιώσουν με ανάλογες κριτικές.
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σχόλια
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Aυτη μπορει να τον συμπαθησε η Linda ομως δυσκολα που δεν δινει στον Αγγελο της νερο .))