Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 31 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Πήγα το πρωί στο γνωστό ξενοδοχείο για να συναντήσω την Kimberly. Ανοίγει η πόρτα και παρουσιάζεται ένα πανέμορφο κορίτσι με ένα μαύρο ολόσωμο μίνι. Αφού λέμε τα σχετικά να σπάσει ο πάγος, είναι πολύ φιλική, μπαίνω για ντουζάκι.

Με το που βγαίνω, την βλέπω στο κρεβάτι ξαπλωμένη, χωρίς να έχει βγάλει τα ρούχα. Κάνω τη κίνηση και τα βγάζω. Υπέροχο κορμί με πολύ καλό στήθος αλλά λόγω σιλικόνης δεν είναι του γούστου μου.

Και αρχίζει το παιχνίδι. Bj = δεν το κατέχει το άθλημα. Με δικές μου οδηγίες προχωρούσε χωρίς να δυσανασχετεί. Στο κυρίως πιάτο κάνει ότι της πεις, αλλά ρε παιδί μου χωρίς καμία πρωτοβουλία. Εδώ είναι που δεν μου άρεσε. Όσο για συμμετοχή, προσπαθεί με κάτι φωνουλες αλλά και πάλι δεν πείθει.

Θέλει πολύ δουλειά ακόμα. Πιστεύω πως μετά από 3 – 4 tours θα φτάσει στο σωστό επίπεδο.

Στα θετικά, το πολύ στενό μ…κι και η μη εκτεταμένη χρήση κρέμας. Α να τονίσω πως είναι απίστευτα καθαρή.

Ανακεφαλαιώνοντας, έχουμε : Τέλεια παρουσία και εμφάνιση. Πολύ πρόθυμη να κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει. Της λείπει η εμπειρία. Σε αυτή τη φάση τα 300€ μοιάζουν πολλά. Θα της δώσω άλλη μια ευκαιρία στο μέλλον.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 11, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών