Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για να ξηγηθώ από την αρχή η βαθμολόγια είναι αυστηρή αλλά επειδή έρχονται και αλλά date με jane και άλλες και επειδή μερικοί γκρινιάζουν ότι δίνουμε εύκολα τα 9-10ρια.

Ανοίγει η πόρτα και βγαίνει μια κοπέλα ψηλή όμορφη με μαύρο μινάκι αλλά λίγο πιο αδύνατη (για τα δικά μου γούστα βέβαια) αλλά όχι και για να πάθω εφράγματα όπως είχα δει σε άλλες αναφορές (γούστα βεβαια είναι αυτά.

Καθόμαστε διπλά δίπλα και άρχισε αμέσως τα χαδάκια και έτσι είπα να μην χάσω χρόνο και τις λέω κατσε λίγο να πάω για ντουζάκι πρώτα καθώς ήμουνα μετά από δουλεία, και το οποίο δέχτηκε με ευχαρίστηση αν και όταν τις είπα να έρθει μαζί μου αρνήθηκε λέγοντας ότι μολις είχε κανει.

Βγαίνω και με περίμενε στο κρεβάτι ακόμα με το μινάκι κάτι που με ευχαρίστησε γιατί μου αρέσει να γδύνω έγω τις γκόμενες, και έτσι άρχισε το γλέντι. Όντως η κοπέλα φιλάει υπέροχα και ασταμάτητα αφού πρέπει να φιλιόμασταν τουλάχιστον 5 λεπτά, στην συνέχεια κατέβηκα προς τα κάτω όπου αρχισα να ζωγραφίζω με την γλώσσα μου και αυτή το ευχαριστιόταν αφήνοντας μικρά και καυλωτικά βογγητά.Α να μην παραλέιψω το πόσο ωραία μύριζε. Στην συνέχεια ανέλαβε δράση αυτή και άρχισε να με φιλάει παντού και στο τέλος κατέληξε στα @@ και στον Ούτσο και μπορώ να πω πως ήταν αρκετά καλή χωρίς να παίρνει τα πρωτεία. Αφού έφτασα στο αμήν της λέω να βάλει σκουφάκι και εκεί αρχισε το ροντέο όπου τα είδα όλα έτσι όπως κουνιόταν, γυρνάω σε ιεραποστολή για να κρατήσω την ευχαρίστηση μου λιγο παραπάνω και στην συνέχεια στο πλαγιαστό όπου δεν μπορώ να σας περιγράψω την καυλα που μου προσφερε, η γλυκιά vanessa και όπου και παραδόθηκα ανευ όρων.

Μετά το ντουζάκι για να πλύθω, οπού πάλι δεν ήρθε μαζί μου πήγα δίπλα της και αρχίσαμε συζήτηση μαζί με χαδάκια και να τις γλύφω τις ρόγες (φοβερές ρόγες για γλύψιμο και πιπίλισμα)την γυρνάω και όπως ήμουν από πάνω της και της φίλαγα το λαιμό και την πλάτη γυρνάει και μου ρίχνει ένα βλέμμα που με έλιωσεεεε, τις λέω για σκουφάκι και μου λέει we have no time, έτσι είσαι πάρτον τότε στο στόμα και σε dt έγινε η δεύτερη κατάθεση.

Έφυγα από το δωμάτιο και έβριζα την ώρα και την στιγμή που έκλεισα μόνο 1ώρα.Ας όψοται που ήταν η πρώτη φορά μαζί της και ήθελα να την δοκιμάσω πρωτα.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 09, 2008
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
9 Απρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
72
Likes:
1.125
Πόντοι:
2.461
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού