Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 10 10
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ειναι ντροπη για εναν CTουρα σαν και μενα να περνανε τετοια κοριτσια και να μην τα παιρνω μυρωδια αμεσως.ΝΤΡΟΠΗ ΜΟΥ.

Το λεω αυτο γιατι εαν δεν μου κινουσε την περιεργια ο Μεγιστος Tipos RESPECT οταν ανακοινωθηκε το Tour της ακομα θα κοιτουσα τις φωτογραφιες της στο ενλογο site.

Με μια κουβεντα τα ειπε ολα ο αδελφος μου ΝΙΤΡΟ ( Μουνί πολυτελείας με τα όλα του ) και να με συνγχωρεσει που το εκλεψα και το χρησιμοποιησα σαν τιτλο του review.

Μουναρα λοιπον με προσωπαρα και κορμαρα που αν κυκλοφορησης εξω στους δρομους του Συνυαγματος ειναι σιγουρο οτι θα δημιουργηθη κυκλοφοριακο προβλημα με αρκετα ατυχηματα , ασε δε που θα εχουμε και πολλα καρδιακα επεισοδια.

Εχει αυτο το κατι που εχουν οι High Class γκομενες και ειμαι σιγουρος οτι δεν το πολυ ξερει γιατι ειναι απολυτα φυσιολογικη και δεν το παιζει καθολου Diva.

Ελληνιδα στην θεση της οχι να την γαμουσες αλλα εαν δεν ειχες καταθεσεις στην τραπεζα με εξι μηδενικα δηλαδη με εφτα νουμερα ουτε να της πεις καλημερα δεν θα ανεχοταν. Αχ αυτες οι Ελληνιδες .

Ας αρχισουμε με τα αρνητικα.

Για μενα πραγμα μειζων που δεν παιζει και πολυ ρολο ειναι οτι εχει πολυ μικρο σχεδον πλακα στηθος το οποιο βεβαια σε δυο μηνακια δεν θα υπαρχει γιατι θα βαλει βυζους Νο2. Η ρογα ομως καγγελαρια για τρελλο πιπιλισμα.

Αλλο μειονεκτιμα ειναι η πιπα της η οποια ειναι λιγο Light χωρις πολλη δυναμη , βεβαια γουστα ειναι αυτα και μπορει σε αλλους να αρεσει.

Τοσα πολλα μειων μιλαμε και τωρα ας παμε στο ΨΗΤΟ.

Ειμουνα τυχερος γιατι ειχα Date την επομενη απο τον αδελφο μου οπου αφου της αλλαξε τα πετρελαια της κυριας την προετοιμασε στο να με περιμενει και της ειπε και τι την περιμενει. Ασε που πηρε και την παραγγελια του sushi γραπτος.

Αφου πηρα λοιπον την σακκουλα με τα ψαρια και εφτασα μπουκαρισα στο ιδιο χοτελι και στον ιδιο οροφο που ειμουνα χτες με την ΑΕΚΤΖΟΥ εκ Ρωσσιας LOLA GATE 21.

Χτυπαω πορτα και περνω απαντηση 1 minute .Ανοιγει λοιπον ο μουναρος και παρα λιγο να μου πεσει η σακκουλα κατω , το ιδιο πηγα να παθω και με την Lolita οταν ειχε ανοιξει την πορτα.

Ψυχραιμος ο πολεμιστης μπαινω συστηνομαι ως SUSHI GUY και βεβαια δασκαλεμενη οπως ηταν μου λεει YES YOU ARE BABY I KNOW.

Φορουσε μαυρο εφαρμοστο φορεματακι το οποιο τελειωνε λιγο πιο κατω απο το μουνακι της και στριγκακι με φιογκο απο πισω στο κωλαρακι.

Πω πω ρε πουστη μου λεω εχει ανεβη πολυ ο γαμημενος ο πηχης αυτη την βδομαδα και αν συνεχισουμε ετσι ουτε ο μπαρμπας μου ο Κωστοπουλος της ALPHA BANK δεν με σωζει θα γινουν ολα τα φραγκα φτερα και πουπουλα.

Πηρε την σακκουλα με τα ψαρια σαν καλη οικοδεσπινα και τα απλωσε στο τραπεζακι εγω εκανα το απαραιτητο μπανακι ειχα δε ριξει και μια κοντρα ξουρα το προηγουμενο βραδυ και ειμουνα γυαλι πανω κατω και ετοιμαστικα να παρω το Μεσσολογγι χωρις πολλες κουβεντες.

Φαι μετα τον πρωτο γυρω της λεω και ειδα να της τρεχουν τα σαλια εμενα να δειτε πως μου τρεχαν καθως την εβλεπα.

Ξεκιναμε λοιπον με αισθησιακα φιλια με αυτα τα χειλη που σου μενουν αξεχαστα απο τα καλυτερα DFK ναι μαγκες καλυτερα απο της Tiffany.

Συνεχια με γλυψιματα αμφοτερα πιπες 69 - 169 - 269 και αρχισαν τα βογγητα οποτε ειχαμε μπη σε καλο δρομο χωρις αγχος και χωρις τρεχαλες , μαγκες το απολαμβανα χωρις να εχω καν τον νου μου σε κανενα ρολοι λες και ολη η μερα ηταν δικια μου.

Αφου με ειχε και την ειχα κανει μπαλονι ειπα να δοκιμασουμε και το κυριος πιατο και εκει αρχισαν τα Mama mia - Oh Madonna - Madonna di campiglio - Cortina da ampezzo και οτι αλλο χιονοδρομικο κεντρο εχει η Ιταλια.

Αφου γραψαμμε εξετασεις στο Kama Sutra και περασαμε με αριστα και οι δυο , λεω στο κοριτσι μηπως να δοκιμασουμε και την πισω πορτα , διστασε στην αρχη και μετα μου ειπε οκ αλλα με το μαλακο .

Μην φοβου Μαριαμ μαλακα θα μπω , μαλακα μπηκα μια μαλακα μπηκα δυο στις αμυγδαλες η τριτη και αρχισε ο χορος των Ινδιανων με εμενα αρχηγο.

Κατεβασε ολες τις Madonnes που ηξερε της επεζα και το clit απο μπροστα μεχρι που τα ειδαμε ολα ,αυτη την Madonna του San Marino και εγω την Παναγια την Σουμελα.

Sushi time με κουβεντουλα , χαβαλε , τα δικα της τα δικα μου και αφου βαλαμε στο ψυγειο οτι εμεινα και για την φιλη της την Marina απο διπλα της λεω παμε για δευτερο γυρο .

Αφου ξεκιναμε και εχουμε μπει στο ψητο ξανα για τα καλα τσουπ χτυπαει η πορτα παει να σηκωθει και της λεω εσυ κατω παω εγω.

Ανοιγω οπου ειναι ο συναγωνιστης που η αντζεντισα ειχε μπερδεψει τις ωρες και τα ειχε κανει μουνι ροιδο ολα τα date μετα απο το δικο μου και πολυ ευγενικα τσιτσιδος του λεω φιλε ελα σε μια ωριτσα γυρω στις 7.15 γιατι η αντζεντισα ειναι μαλακο και τα εχει μπλεξει.

Οκ φιλαρακο και sorry μου λεει και την κανει . Πολυ κυριος το παλληκαρι παρεπιμπτωντος και να με συνγχωρεσει εαν τον εκανα να νοιωσει αμηχανα οπως ειχε νοιωσει το αδελφι μου με τον μουστακια.

Μετα απο αυτο ξαναμπαινω στον αγωνιστικο χωρο οπου ριχνω εναν δευτερο γυρο που θα μου μεινει αξεχαστος αλλα θα τον κρατησω για μενα.

Ευχαριστω το αδελφι μου και το Μεγιστο Tipos για το support της εν λογο συναντησης.

Οποιος δεν περασει απο Vanesa ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 07, 2008
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
500
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Ναι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Σίγουρα!
BABY(1)
Ανώτατος
Εγγραφή:
16 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
287
Likes:
3.054
Πόντοι:
13.385
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού