Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 6 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη φορά συνεργασία με αυτό το πρακτορείο. Λίγο παραξενεύτηκα στην αρχή μου είπαν ένα σημείο στο περίπου στα βόρεια προάστια. Πολύ κατατοπιστικοί πάντως όπως και στο δεύτερο sms όταν δήλωσα ότι είμαι στο μέρος που υπόδειξαν. Αν και ήταν λίγο πιο νωρίς σε συνεννόηση με την κοπέλα μου απάντησαν αμέσως την ακριβή διεύθυνση. Ένας πολύ καλός χώρος με καθιστικό, δωμάτιο και μπάνιο.
Η Barbie είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα από αυτές που χαίρεσαι να κοιτάζεις και θα ήθελες να κυκλοφορείς στις καφετέριες. Ντυμένη όπως πρέπει και πολύ sexy με λευκό φόρεμα και ψηλά τακούνια.
Πολύ ευχάριστο κορίτσι. Μου είπε, ότι μένει στην Ολλανδία, ήταν η τρίτη μέρα της στην Ελλάδα έχει πάει Γλυφάδα και ην αρέσει η χώρα μας.
Μου έδωσε πετσέτα για μπανάκι και με περίμενε με τα εσώρουχα στο κρεβάτι.
Ωραίο σωματάκι μαυρισμένο και φυσικά ωραία βυζιά. Αφέθηκα στα χέρια της. Ξέρει να φιλάει ωραία σε όλο το σώμα πριν βάλει το εργαλείο στο στόμα τη. Γλύφει ωραία και αισθησιακά. Την κατάλληλη ώρα προφυλακτικό και καβάλησε. Πολύ ωραία κουνήματα και η κοπέλα το γούσταρε. Με ένα τράβηγμα αλλάξαμε θέσεις και αυτή βρέθηκε από κάτω. Την γαμούσα δυνατά και τα απολάμβανε τα βογγητά της με καύλωναν ακόμα περισσότερο και δεν άντεξα άλλο ήρθε το τέλος.
Μασαζάκι στην συνέχεια και έναν καφέ να συνέρθω δεν είμαι και μικρός.
Με λίγα λόγια η Barbie είναι μια πολύ ωραία παρουσία που σέβεται τον πελάτη.
Νομίζω ότι θα την προτιμήσω στο μέλλον. Το πρακτορείο της εξαιρετικό. Πρώτη φορά μου ζητά να τους πω πως πέρασα. Φαίνεται ότι δίνουν σημασία στο after-sales service κάτι πολύ σημαντικό.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 17, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν